Øvre Eiker Svømmeklubb

Hente og betale svømmelisens

Viktig!

• Det er svømmer/foresatte sitt ansvar at svømmeren er forsikret / har lisens
  • Alle som er 13 år bør ha lisens selv om de svømmer i klubbsvømming
  • Deltakere på approberte stevner får ikke lov til å starte uten gyldig lisens

Les om lisens på HER

Spørsmål

• Hva er lisens? Svømmelisens er en pålagt forsikring for barn som stiller i svømmekonkurranser (approberte stevner).  Det er også en anbefalt forsikring for alle barn fra de fyller 13 år i forbindelse med svømmetrening.
  • Hva gjør jeg hvis mitt barn er skadet (belastningsskadet, tenner eller annen skade)?  Ring Skadetelefonen 02033 umiddelbart. Skadetelefonen gir gode råd om skadeforebygging og hva man bør gjøre ved akutte skader. Åpningstider er alle dager 09:00–21:00.

Betaling av lisens

• Lisensen skal du som foresatt betale til en konto med en KID for ditt barn og hentes på minidrett.nif.no som beskrevet nedenfor.
  • Hvis du ikke finner lisens for ditt barn beskrevet nedenfor så kontakt leder@oesk.no for å få han/henne registrert.  De som har hatt lisens tidligere og fortsatt er medlem skal ha lisensen tilgjengelig for betaling.

Trykk bildene nedenfor for beskrivelse av punktene:

1. Gå inn på din siden på minidrett.nif.no og velgsvømmer (ditt barn)
  2. Velg "Lisenser"
  3. Velg type lisens