Askøy FK

G-Sport avtale

AFK har nå fornyet avtalen med G-Sport og Umbro (Scantrade) Denne avtalen gir medlemmene mange fordeler.

Samtlige av AFK s medlemmer har rett til 10% rabatt ved daglig handel for alle produkter i alle G-Sport Bergens butikker: G-SPORT Bergen Storsenter, G-SPORT Vestkanten, G-SPORT Sartor, G-SPORT Laguneparken, GSPORT Askøy, G-SPORT Gågaten Samt G-Max Åsane. Rabatten gjelder ved kjøp av alle varer i G-Sport/G-Maxs sortiment eksklusiv tilbudsvarer. Med daglig handel menes handel over disk i de nevnte butikker.

Man kan også bestille varer på nett hos Scantrade eller G sport, for å hente det på din lokale G-sport butikk.

Vedlagte dokument viser den fullstendige avtalen.

Askøy Fotballklubb
Søre Myrane 8