Oppegård IL

Samleside NM yngre/Stiga11 2018

Samleside NM yngre/Stiga11 2018

Dette er en samleside for all informasjon til NM for yngre og Stiga 11-er´n i bordtennis 2018.

På vegne av bordtennisgruppa i Oppegård IL og Norges Bordtennisforbund ønskes det velkommen til NM for yngre og Stiga 11-er´n 16.-18. mars 2018. Stevnet arrangeres i Sofiemyrhallen. Det er tredje gang at vi arrangerer NM for yngre/Stiga 11 (de forrige gangene var i 2013 og 2016). 

 

Invitasjoner/påmeldingsskjemaer

Påmeldingsfrist for begge stevner var 16. februar. Det er ikke mulig med etteranmeldinger. 

NM for yngre: invitasjon og påmeldingsskjema

Stiga 11-er´n: invitasjon og påmeldingsskjema

 

Deltakerlister og påmeldingsoversikter

Det er 255 påmeldte spillere til NM for yngre og Stiga 11 2018. Her er deltakerlistene med seeding av klassene. Lagklassene og double-klassene er seedet av rankingkomitéen. NB: Dersom noen har noe å utsette på seedingen: klagefristen er søndag 11. mars. Sendes til kristian.vengbo@gmail.com. 

Deltakerlister NM for yngre (oppdatert per 7.3.): per klubb, per klasse

Deltakerliste Stiga 11-er´n (oppdatert per 7.3.): per klubb, per klasse

Påmeldte lag til lagkonkurransen: J15,    G15,    J11,    G11 

De til enhver tid oppdatert deltakerlistene per klasse finner du på resultat.ondata.se: NM for yngre,   Stiga 11-er´n 

 

Tidsskjemaer og program

Tidsskjema for NM for yngre

Tidsskjema for Stiga 11-er´n

Program

Vi gjør oppmerksom på at det kan bli gjort justeringer i tidsskjemaene underveis. 

 

Trekning kvelden i forveien

  • I år foretas trekningen av alle klasser kvelden i forveien! Trekningen legges ut senest 20.00 på resultat.ondata.se: NM for yngre,   Stiga 11-er´nDette gjelder både NM og Stiga 11-er´n og medfører at det ikke er registrering av spillerne ved ankomst i hallen. Vi anbefaler imidlertid at man møter opp minst en halv time før man skal spille.   
  • Pga. at trekningen foretas kvelden før må forfall meldes til Sekretariatet senest innen kl. 18.00 dagen før for at dette skal bli tatt hensyn til i trekningen. Dette kan gjøres på epost til pamelding-bt@oppegardil.no, evt. på SMS til 411 05 185. Dersom man ikke har meldt forfall innen dette tidspunktet, men allikevel ser seg nødt til å melde forfall er det fremdeles viktig å melde fra, slik at Sekretariatet får oversikt over hvilke kamper som faller bort.

 

Resultatservice

Detaljerte resultater finner du på resultat.ondata.se: NM for yngre,    Stiga 11-er´n

Komprimerte resultatlister:   NM for yngre,    Stiga 11-er´n

Spesielt om resultatservice for lagkonkurransene: 

J15, G15 og G11 har cup med plasseringsspill. Plasseringsspillet framgår imidlertid ikke av resultat.ondata.se. I stedet vil vi løpende oppdatere et "flytskjema" i Excel som viser hvordan alle lag ligger an i konkurransen:     Flytskjema G15 Lag,      Flytskjema J15 Lag,      Flytskjema G11 Lag         J11 spiller puljespill alle mot alle, og resultatene finner du her:    J11 Lag

De detaljerte resultatene fra enkeltkampene i hver lagkamp vil heller ikke framgå av resultat.ondata. Disse resultatene vil bli lagt ut her:    G15 Lag,     J15 Lag,     G11 Lag,     J11 Lag     (disse filene kan det tidsmessig ta noe lenger tid før blir oppdatert).  

 

Streaming

Vi planlegger å streame to av NM finalebordene:  

NM for Yngre 2018 - kamera 1
NM for Yngre 2018 - kamera 2

 

Hvordan spilles klassene?

Fredagen

På fredagen er det lagkonkurransene som går av stabelen. I Gutter 15 lag (30 påmeldte lag) spilles det som Ny Swaythling Cup. Det spilles best av fem singlekamper (kampen er over når det ene laget har vunnet tre enkeltkamper) i denne rekkefølgen: A-Y, B-X, C-Z, A-X, og B-Y (A, B og C utgjør det ene laget og Y, X og Z utgjør det andre). Et lag kan bestå av 3-5 spillere.

Jenter 15 lag (12 lag) spilles det som Corbillion Cup. Også her spilles best av fem kamper (hvorav 4 singlekamper og én doublekamp) i denne rekkefølgen: A-X, B-Y, double, A-Y, B-X. Et lag kan bestå av 2-4 spillere.

Gutter 11 lag (16 lag) og Jenter 11 lag (4 lag) spilles det også som Corbillion Cup. I Gutter 11 er det cup med plasseringsspill, mens det i jenter 11 er puljespill der alle lagene møter hverandre. 

Plasseringsspill i lagkonkurransen: I G15, J15 og G11 spilles det plasseringsspill for de lagene som taper på vei mot finalen. F.eks. er det 30 påmeldte lag i G15. I første runde (16-delsfinaler) spilles 14 kamper, og de 14 tapende lagene går da til plasseringsspill for å spille om plassene 17-30. I 1. runde av plasseringsspillet er det igjen 6 av disse 14 lagene som taper. Disse går til nytt plasseringsspill 25-30, mens vinnerne fortsetter å spille om 17.-plassen (plasseringsspill 17-24). For å følge med på hvordan lagene ligger an i lagkonkurransen, bruk lenkene som gjelder lagkonkurransen under "Trekning og resultater" lenger opp på denne siden. 

Lørdagen

På lørdagen spilles double-klassene, samt 13 års singleklasser. Alle double-klassene med unntak av Jenter 11 Double arrangeres som cup (i J11D spilles det puljespill der alle double-parene møter hverandre). I J15D, G15D og G11D arrangeres det denne gangen B-sluttspill for de double-parene som taper sin første kamp. Det arrangeres ikke B-sluttspill i Mixed Double-klassene. 

J13 single og G13 single er det innledende puljespill med 4 i hver pulje. Nr. 1 og 2 i puljen går videre til sluttspill. Selv om det er over 100 påmeldte i G13 lot det seg ikke å dele inn i A- og B-klasse slik det er gjort i G15. Dette fordi så mange av de nyere spillerne (herunder de yngste) er innplassert  så høyt på rankingen at de ville havne i A-klassen (særlig de yngste spillerne er ofte satt inn litt tilfeldig og gjenspeiler ofte nivået feil)

Søndagen

På søndagen spilles singleklassene i 15- og 11-årsklassene. Gutter 15 er delt inn i A- og B-klasse, der de 64 høyest rankede på Norgesrankingen spiller i A. Alle klassene spilles med innledende puljespill. I 15-årsklassene går nr. 1 og 2 i puljene videre til sluttspill. I 11-årsklassene går nr. 1 og 2 til A-sluttspill, mens nr. 3 og 4 går til B-sluttspill. 

 

Praktisk info

Sofiemyrhallen ligger i Holbergs vei 39, på Sofiemyr i Oppegård kommune. Se kart HER.

PARKERING: Hovedparkering for NM/Stiga11 er i Kongeveien 44. Ta av ved  gangbrua som går over Kongeveien – der er det god plass og bare 200 m gangvei opp til hallen.
Se eget parkeringskart med forklaringer. NB: Parkeringsplassen i  Holbergs vei (som er rett utenfor hallen) har færre plasser og blir fort full. Det kan bli dyrt om man tar sjansen på å feilparkere utenfor hallen.      

KIOSK OG MINI KIWI-BUTIKK: I tillegg til kiosk og servering av varmmat (hamburgere, pizza pølser, sushi, laksepoke) kommer vi denne gangen også til å ha en mini Kiwi-butikk i hallen med butikk-priser. 

Arrangementets kontaktperson: Thorfinnur Gudmundsson, tlf. 99 50 17 96 / epost: thorfinnur.gudmundsson@online.no. Sekretariatet: Kristian Vengbo, tlf 411 05 185 / epost: kristian.vengbo@gmail.com. 

For informasjon om overnatting, samt aktivitetstilbud i nærområdet, se bakerst i invitasjonene.

Deltakerpremier: Vi gjør oppmerksom på at det vil bli utdelt én deltakerpremie til hver av spillerne som deltar i Stiga 11. Dette vil skje under premieutdelingen søndag kl. 16.10. Dersom man ikke har anledning til å være til stede da kan man spørre i sekretariatet om å få premien "på forskudd".

Oppegård IL - Stiftet 1907

Adresse: Kongeveien 289, 1416 OPPEGÅRD

Telefon: 66991310

Epost: Dagligleder@oppegardil.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift