Trolla IL

Hvor finner du parken?
Terminliste
Banekart, caddiebok og scorecard
Hva er diskgolf? Regler for spillets gang
Baneregler
Disktyper og egenskaper
Introvideoer og linker til diskgolf
Prosjekthistorien
Sponsorer og støttespillere
Teambuilding og Events
Utstyrsleie

Diskgolf eller frisbeegolf er kanskje ukjent for mange men prinsippet er enkelt, og sporten er i sterk vekst. Man skal kaste en frisbee /disk fra A til B, og prøve å bruke så få kast som mulig. Det ligner på vanlig golf, men man bruker disk i stedet for ball og kurver i stedet for hull. Etter første kast går man bort og kaster videre fra der disken ligger, helt til disken ligger i kurven. Man noterer antall kast og går videre til neste «hull».

Diskgolf har ingen aldergrense, det er enkelt å lære og vil by på morsom og god trim i kupert terreng på oversiden av boligområdet i Trolla.

Trolla IL har etablert en 10-hulls diskgolfbane fra idrettsplassen, og i områdene rundt skiløypa. Banen ligger i skogsterreng hvor skiløypa og stier er ferdselsårene mellom de etablerte hullene.

Vi håper banen og området rundt i Trolla Diskgolfpark (TDGP) vil by på flotte opplevelser for spillere og publikum.

Tidligere verdensmester i diskgolf, Avery Jenkins, spilte på Trolla Diskgolfpark i september 2018 . Avery spite inn en liten hilsen til alle som har vært involvert i byggingen av Trolla Diskgolfpark. Han kom med svært gode tilbakemeldinger på arbeidet som er nedlagt. Han digget detaljene, variasjonen, en morsom og underholdende bane å spille på og håper på videre utbygging. Se Avery sin videohilsen her: https://www.youtube.com/watch?v=B9fY6pnCnzo

Blink

Klund