DFI

Informasjon fra styret

Informasjon fra styret

På denne siden finner du informasjon fra Styret i Skigruppa - saker vi jobber med omtales her og årsberetningen og handlingsplanen vil også ligge til høye på siden eller under Årsmøte

Styret ønsker innspill fra medlemmene på de saker vi jobber med og om det er andre saker/ temaer vi bør ta tak i. For å kontakte styret, se under "Om oss - Styret"

Skigruppa er helt avhengig av engasjerte medlemmer, foreldre og andre til å delta på årsmøter, i styret, med snøproduksjon, på dugnader og andre aktiviteter/arrangementer. Meld din interesse til Styret.

I 2017 og videre inn i 2018 har Styret jobbet med følgende saker

  • ​Tatt grep om utgifter og inntekter gjennom å forsterke arbeidet med å øke våre inntekter samtidig som vi har analysert kostnadene våre for å redusere disse. Skigruppa må sikre en sunn økonomi slik at vi kan fortsette å tilby treninger, skiløyper og skirenn til våre medlemmer og Frogns befolkning
  • Planlagt og gjennomført våre årlige arrangementer sammen med mange av våre medlemmer i en flott dugnadsånd. Dette er arrangementer som Sparebank 1 Skikarusellen, Sparebank 1 Drøbaksrennet, Klubbmesterskap, Løpekarusellen og premieutdelingen til skikarusellen med mer.
  • Det er et stort ønske om å få etablert eget klubbhus, men vi har ikke lykkes ennå. Det har vært gjort mange forsøk over flere år. Send gjerne inn om du har et godt forslag.
  • Rulleskiløype har vi jobbet mye med tidligere og dette arbeidet fortsetter videre fremover

 

 

Drøbak-Frogn IL
DFI Postboks 136, 1441 Drøbak, Epost. dfi@dfi.no

BeFrognhallen, Belsjøveien 2, Postboks 136, 1441 Drøbak
Tlf: 64905190
E-post:
dfi@dfi.no

- Idrettsglede for alle -

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift