Sola Fotballklubb

SolaFK`s Telenor-Xtra Fotballfritidsordning

SolaFK`s FFO ønsker å gi barn fra 2. til og med 5. klasse et alternativt tilbud til SFO, med fokus på tilsyn, omsorg, trygghet og aktivitet.

All aktivitet foregår sammen med kompetente trenere der det er fokus på samarbeid, selvstendighet, ansvar og planlegging. Innholdet i aktivitetene preges av trygghet, mestring, glede, fotball og allsidig aktivitet.

All aktivitet blir tilpasset ut ifra alder og ferdighetsnivå.

FFO er sertifisert Telenor Xtra-ordning i regi av Norges Fotballforbund. Dette kvalitetssikrer og profesjonaliserer det sportslige og organisatoriske opplegget, samtidig som det gir deltagerne gratis treningstøy.

Åpningstider:
Mandag 12.00 – 15.00 Leksehjelp 12.45 – 13.45
Onsdag 13.30 – 15.00
Torsdag 13.30 – 15.30

SolaFK`s Telenor Xtra Fotballfritidsordning følger vanlige kommunale skoleruter.

FFO Kosthold
På FFO serveres det varm mat 1 dag i uken, og det er stort fokus på sunn mat og frukt.
Hver mandag lager vi varm mat til barna. Det er stort fokus på sunn mat med grønnsaker. I tillegg lages det også tilpasset mat til barn med allergener, slik at alle er sikret å få påfyll av sunn mat i etterkant av skoledagen. I tillegg må det nevnes at det serveres sesongriktig frukt hver enste dag, samt skivemat.

Matmeny
Hvert halvår forsøker personalet på FFO å oppdatere matmenyen, slik at barna får visse forandringer. Dog er en del av matrettene blitt favoritter blant barna, og dermed går de videre. Hvert halvår utarbeides det minimum 8 retter, slik at det går 8 uker mellom de blir servert samme rett. Disse matrettene serveres mandager og iblant er det mat igjen så det kan varmes på onsdager.

Taushetsplikt:
Alle ansatte ved SolaFK`s FFO er underlagt taushetsplikt og skriver under taushetsløfte når de tiltrer stillingen. Dette gjelder samtlige som er innom FFO for å jobbe der.

Klær:
Det er viktig at barna har med seg "rette" klær på FFO. I sekken bør det være skift til både inne og ute bruk. Det er viktig at barna har med seg drikkeflaske. I tillegg bør barna kle seg etter årstidene. Lue og hansker er en selvfølge om vinteren og da trener vi ikke i shorts men langbukse. Dette rett og slett fordi det kan bli en del stopp i aktiviteten pga. veiledning.

Vi oppfordrer sterkt til å bruke Telenor Xtra tøyet barna får gratis på FFO.

NB: ALLE MÅ MERKE KLÆRNE!

Sykt barn:
Barn som er syke skal holdes hjemme fra FFO. Når allmenntilstanden er nedsatt kan det være påkjenning for barnet å ha fotball/aktivitets økter. Det kan være greit å ha i tankene dersom barnet har vært syk i forkant. Dersom barnet blir sykt på FFO vil vi kontakte foreldrene. Det er ingen rutiner på at vi får beskjed fra skolen hvis barnet ditt er syk eller ikke skal være på FFO den dagen. I så tilfelle ber vi dere om å gi beskjed til oss direkte på FFO enten via mail eller SMS

Barn kan gi beskjed selv, men dette må i så fall avklares i forkant mellom foreldrene og FFO.

Foreldresamarbeid:
Foreldre og ansatte har et felles ansvar om barnets trivsel og utvikling. Det daglige samarbeidet mellom FFO og hjemmet må bygge på gjensidig åpenhet og tillit. Foreldre kan ta opp det som opptar dem i forhold til barnet og FFO. Det kan være greit å informere oss om eventuelle hendelser i familien som kan ha betydning for barnet. Vi minner om at personalet har taushetsplikt. Dere er alltid velkommen til å ta kontakt med oss, i hente/bringe situasjon, over telefon, epost eller ved skriftlig melding.

Tilbud og prisoversikt:

1 Dag i uken: Pris 800.-

2 dager i uken: Pris 1000,-

3 Dager i uken: Pris 1200,-

1 Dag i uken + varm mat på mandager: Pris 1000,-

2 Dager i uken + varm mat på mandager: Pris 1200,-

3 Dager i uken + varm mat på mandager: Pris 1400,-

Har du spørsmål ta kontakt med ansvarlig på FFO Siw på post@solafk.no / 94494606

Postadresse: PB 48, 4097 SOLA
Besøksadresse: Åsenveien 22, 4097 SOLA