Lura IL

Venninnebandy

Hver onsdag klokken 19:30 spiller vi venninnebandy i gymsalen til Lura skole. Her stiller jenter og kvinner likt, uansett forutsetninger, for å ha det gøy sammen med innebandy. Dørene er vid åpne, og vi ønsker spesielt kvinner med innvandrerbakgrunn velkomne.

Ta kontakt med Linda Dogru på 41281429 eller lindadogru(a)hotmail.com for å melde interesse eller få mer informasjon om tilbudet.

Lura IL fikk i 2017 uvurderlig støtte fra FolkepulsenSparebankstiftelsen SR-BankDanske Bank og Lura bydelsutvalg.

I 2018 har Folkepulsen fornyet og økt støtten til våre prosjekt. Slik støtte er vital for våre tilbud.

Vi trenger likevel enda flere samarbeidspartnere og støttespillere. Dersom prosjektet ovenfor virker interessant å bidra til, send en e-post til daglig_leder(a)lura-il.no.

Lura IL
Klubbhuset, Prinsensvei 7, 4315 Sandnes