Spydeberg IL

Klubbhuset

Spydeberg Idrettslags klubbhus ble bygget i 1987. I underetasjen på klubbhuset finner man 4 garderober med dusj og toalett, dommergarderobe, kontor, kiosk og lager. I andre etasje på klubbhuset finner man festsal, "peisestue", møterom, toaletter og kjøkken.

Salen i klubbhuset rommer inntil 50 personer og er utstyrt med fult kjøkken, kjølehjørne, oppvaskmaskin og utstyr (servise m.m.).

Møterommet på klubbhuset har plass til inntil ca. 12 personer. Møterom er utstyrt med prosjektor.

Festsalen og/eller møterommet i andre etasje leies ut til forskjellige formål. Gå inn på menyen "Bestill klubbhuset" for å se hva som er ledig og for å finne ut hvordan man kan reservere lokalene.