Ullensaker/Kisa IL

Min Idrett

Min Idrett

Min Idrett

:::::

Min Idrett er ditt personlig ugangspunkt for bruk av idrettens medlemsdatabase. Alle som er registrert som medlem av et idrettslag, har tillitsverv eller annen funksjon i idretten, blir registrert i disse basene. Alle spillere, og personer med verv i ULL/KISA Håndball skal ha egen profil i Min Idrett.

Det er viktig at opplysninger registret på deg i Min Idrett er korrekte. Gjennom Min Idrett kan du som medlem, utøver, tillitsvalgt eller administrativ ansatt få oversikt over, samt endre, egne opplysninger, melde på og betale for trening, lisens, kurs og konkurranser, både for deg og dine familiemedlemmer. 

 

Registrer deg som bruker ved å trykke på "Ny bruker" øverst på forsiden til Min Idrett. For spillere under 18 år må det registreres e-postadresse til foreldre/foresatte i bruker-profilen. Dersom du selv har verv i Klubben (Oppmann, Lagleder, Trener etc.) må du opprettet en egen bruker.

Se en instruksjonsvideo om hvordan du registrer ny bruker i Min Idrett her.

Når en profil er opprettet, må du knytte profilen både til Ullensaker/Kisa IL (Idrettsforeningen vår) og til ULL/KISA Håndball (Klubben vår). 

Se en instruksjonsvideo om hvordan du ber om medlemskap i en Klubb her.

 

Gjennom Min Idrett (etter pålogging) får du tilgang til systemene SportsAdmin (SA) og TurneringsAdmin (TA).

SportsAdmin (SA)

SA er et nasjonalt idrettsadministrativt system utarbeidet av og for norsk idrett, og laget for å støtte alle organisatoriske og administrative nivåer i idretten. 

Systemet har tilpasset funksjonalitet for klubb, krets og særforbund. Enten du er leder, arrangementsansvarlig eller medlemsansvarlig i klubben din, administrativ ansatt i en idrettskrets eller særforbund, vil du kunne benytte SA.

Les NHF sin brukerveiledning om SA her.

TurneringsAdmin (TA)

TA er en løsning for kamp- og turneringsadministrasjon. Det er for eksempel gjennom TA du kan registrere informasjonen til kamprapportene elektronisk.  

Les NHF sin brukerveiledning om TA her.

 

Min Idrett brukes også som et kontaktnett. Så for at andre enkelt skal finner dine kontaktopplysinger ved å søke i Min Idrett, er det viktig at du huker av "Tillatt publisering på internett" på din profil på Min Idrett. 
Om det opprettes flere brukere i samme navn på Min Idrett, blir det kluss i systemet. Da må du kontakte Min Idrett for hjelp til rydde opp. 

 

Ull/Kisa IL
Postadresse: Postboks 166, 2051 JESSHEIM
www.ullkisa.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift