Mathopen IL

Arenaer

Arenaer

Mathopen Idrettslag har flere arenaer. Nedenfor kan du lese mer om kunstgressbanen, idrettshallen og klubbhuset.

KONGSMYRBANEN

Ved god gammeldags dugnadsånd fikk en etablert Kongsmyrbanen med grusdekke. Ellers benyttet laget øvrige lokaler i nærmiljøet for innetrening, både gymsalen på Mathopen skole, og idrettsanlegget på Haakonsvern. Forholdet til Haakonsvern Gymnastikkskole har også inkludert pedagogisk trening for forsvarets kommende idrettsoffiserer. I dag har Mathopen IL fotballbane med kunstgressdekke. Banen stod klar til 40-årsjubileet i 2005.

MIL-HUSET

På 1980-tallet klarte driftige sjeler å etablere et klubbhus kalt MIL-huset. Det hadde garderober for fotballen i 1. etasje og ellers nødvendige bekvemmeligheter i hovedetasjen. Dette ble det nye samlingsstedet for bygden Mathopen. Booke MIL-huset? Klikk her.

MATHOPEN IDRETTSHALL

Håndballagene måtte reise ut av Mathopen, til nær og fjerntliggende haller for å få trent. Med MIL-huset på plass ble tankene videreført om en egen idrettshall. Idrettshall kom i rekordfart etter stor innsats på 90-tallet. Den nye storstuen MIL-hallen ble tatt i bruk etter den største innvielsesfesten i Mathopen noensinne. Hallen brukes i dag av Mathopen IL og er forbeholdt håndballtreninger og idrettsskolen i ukedagene og fotballtreninger og håndballkamper i helgene.

 

Breddeklubb Bergen Vest
Besøksadresse Kongsbrekkene 2, 5174 Mathopen Postadresse Postboks 4, 5810 Bergen
Telefon 55 93 68 20    
Leder Mads Arild Eidem Ansvarlig nettside Sindre Moldeklev
Ansvarlig fotball Trond Gundersen Ansvarlig håndball Ann Magrit Grip
Ansvarlig idrettsskole Svein Helge Blakstad Ansvarlig aktivitetsgruppe Gunn Knudsen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift