Mathopen IL

Håndballskole 2015

Håndballskole 2015

                                      

 

Høstferie = håndballfeber i Mathopen idrettshall

I høstferien gjentar Norges Håndballforbund og Gjensidigestiftelsen suksessen med håndballskoler for barn og unge over hele landet.

I 2007 startet Håndballforbundet samarbeidet med Gjensidige og lanserte Gjensidige Håndballskoler. Det ble arrangerte håndballskoler i store deler av landet. Siden 2013 har Gjensidigestiftelsen overtatt stafettpinnen. – Som største eier i Gjensidige og med spesiell fokus på forebyggende og aktivitetskapende tiltak for barn og unge, var det helt naturlig å bidra til at Håndballskolen fortsetter, sier Veslemøy Rue Barkenes i Gjensidigestiftelsen. Vi er derfor stolte over å kunne bidra til at så mange barn og unge får et tilbud om en aktiv høstferie med gode håndballopplevelser, sier hun videre.

Inkluderer alle

Gjensidigestiftelsens håndballskole er et tilbud til alle barn mellom 6-11 år, uansett nivå. På håndballskolen blir det lek og moro med ball, konkurranser og godt felleskap. Dessuten vil barna møte nye venner de kan ha glede av i tiden fremover, sier Sissel Riise ansvarlig for håndballskolen i Mathopen IL Hun håper også at mange av de som ikke har spilt før, får lyst til å fortsette med denne flotte idretten.

Thorir Hergeirsson anbefaler Gjensidigestiftelsens Håndballskole:

- Håndball er verdens beste sport. Selv om både dame- og herrehåndballen i Norge er i verdenstoppen, er det viktig å tenke rekruttering av fremtidens spillere. Men Håndballskolen skal først og fremst være en morsom opplevelse for barn og unge, sier Hergeirsson.

Faktainformasjon

Håndballskolen arrangeres i Mathopen idrettshall og det er trening fra kl 0900-1500 mandag til onsdag. Alle barn og unge mellom 6-11 år er hjertelig velkommen til å bli med. Påmelding skjer etter førstemann til mølla prinsippet. Totalt deltar rundt 3000 barn på håndballskoler over hele landet i høstferien.

Kontaktpersoner:

  • Mathopen IL håndballgruppen: Sissel Riise 41104799
  • Gjensidigestiftelsen: Veslemøy Rue Barkenes 951 36 051

Breddeklubb Bergen Vest
Besøksadresse Kongsbrekkene 2, 5174 Mathopen Postadresse Postboks 4, 5810 Bergen
Telefon 55 93 68 20    
Leder Mads Arild Eidem Ansvarlig nettside Sindre Moldeklev
Ansvarlig fotball Trond Gundersen Ansvarlig håndball Ann Magrit Grip
Ansvarlig idrettsskole Svein Helge Blakstad Ansvarlig aktivitetsgruppe Gunn Knudsen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift