IL Kvernbit

Kvernbit Orientering

Kvernbit Orientering


PÅ POST: Bjarne Robberstad er en av dem som konkurrerer for Kvernbit.

Informasjon:

Orienteringsgruppen i Kvernbit IL ble startet i 1996 og har i dag cirka 30 medlemmer, med en fin blanding av barn og voksne. Sesongen varer fra april til ut september.

Annenhver tirsdag er det løyper for begynnere og viderekomne. Vi satser på en lav terskel slik at alle skal lykkes på det nivået en velger. En kan løpe eller gå, en kan ha tidtaking eller ta løypen som en tur sammen med andre. Medlemmer i Kvernbit får dekket startkontigentene på løpene. En kan starte mellom kl. 17.30-18.30. Løpene går i området Frekhaug, Knarvik, Alversund, Hopsdal mm. Det blir også et aktivitetsopplegg en søndag i vår.

For at du skal kunne se hvordan det er på løpene våre, kan du se filmen som TV-Nordhordland laget om orienteringen i august 2010.

Kvernbit har også gratis turorientring for medlemmene sine. Dette er poster som en kan trene på hele sesongen.

 

FOR ALLE ALDRE: Barna koser seg også på orienteringsløp.

Kvernbit selger kart over løypen på Frekhaug og på Flatøy hos Intersport. Disse kartene er fine å bruke om du vil bli kjent med turmuligheten i nærmiljøet.

Hvis du ønsker å prøve lære deg litt om kart og kompass, kan du gå inn på det spennende kurset som ligger her.  I 2011 har lagene i Nordhordland planlagt et nybegynnerkurs i orientering (mars/mai).

Kontaktperson:

Bjarne Robberstad:
E-post:  Bjarne.Robberstad@cih.uib.no
Tlf: 93288039

Offisiell hjemmeside for Kvernbit IL

Fosseskarvegen 4, 5918 Frekhaug

leder@kvernbit.no

Tlf: 56 17 55 50

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift