Teisen IF

Rutine for tømming av søppeldunker

Bakgrunn

I henhold til driftsavtalen med Bymiljøetaten skal søppeldunker rundt banen tømmes regelmessig. Denne rutinen beskriver hvordan dette gjøres og hvor ofte.

Hva trenger man

• Nøkkel til søppeldunkene
    • Finnes i nøkkelboks innenfor døra til garderobene
  • Søppelposer størrelse 160liter
    • Finnes i det lille rommet i garderoben nærmest containerne. Altså det som er regnet som «Hjemmegarderoben»

Hvordan

Nøkkelen passer både til søppeldunkene rundt banen og til den noe større dunken søppelposene skal kastes.

• Hent nøkkel og en rull med søppelposer
  • Lås opp søppledunken med nøkkelen og vri lokket til siden og opp. Nøkkelhull er nederst på dunken. Dette kan være litt vrient første gangen man prøver.
  • Plukk opp søppel rundt dunken og kast det i posen.
  • Sett inn ny pose
  • Fortsett rundt banen slik at de dunkene som må tømmes blir tømt.
  • Kast de fulle posene i den store søppeldunken som står foran de blå containerne.
  • Legg tilbake nøkkel og rull med søppelposer.
  • Hvis det mangler søppelposer sendes en mail om dette til teisen.if@gmail.com.

Hvor ofte

• Minimum én gang per uke
  • Den store søppeldunken tømmes hver mandag, og det er dermed lurt at tømming av dunkene skjer før dette.

Teisen Idrettsforening
Ole Deviks vei 17