Lura IL

Dugnader

Lura IL har fått tilbud om flere dugnader og forpliktet seg til noen av dem.

Idrettslaget er avhenging av innsats fra frivillige, sine medlemmer og foresatte for å kunne tilby idrettsaktiviteter for bydelen og medlemmer.

Det vil være tilfeller hvor både foresatte og medlemmer blir bedt om å stille til ulike dugnadsaktiviteter, enten det er fysisk arbeid eller salg. Vi håper alle som er tilknyttet Lura IL ser verdien i slikt arbeid. Hvis alle er med, blir dugnadene mer overkommelige.

Dopapir: Hele Lura IL skal delta i dugnaden som kan bringe flere hundre tusen til idrettslaget. Vi forplikter oss til å selge to sekker med dopapir per medlem i Lura IL, som del av en sponsoravtale med Norengros Kjosavik.

Sandnesposten: Dette er også en del av en fersk sponsoravtale. Her inviterer vi allerede nå enkeltlag til å gjøre en innsats for å tjene penger til sin egen kasse. Selges det flere enn 10 årsabonnement på avisen, vil laget få 500-600 kroner for hvert abonnement som blir solgt. Ta gjerne kontakt allerede nå dersom ditt lag vil benytte seg av denne dugnaden.

Enjoy: En velkjent, frivillig dugnad i Lura IL. Flere har allerede solgt bonuskort for 2016. Det er flere igjen, både for lag som vi tjene litt mer til kassen og for enkeltpersoner som ønsker å skaffe seg Enjoy-kort. Klikk her for å lese mer.

Circle K-kopper: Frivillig dugnad, som også kan gi solide inntekter til laget. Koppen koster 299 kroner på Circle K Lura, gir gratis kaffe på alle Circle K-stasjoner og i kiosken vår, samtidig som 100 kroner går til idrettslaget og eventuelt ditt lag. Det følger med Lura IL-klister til koppen. Denne er tilgjengelig nå, og det er bare å stikke bort for å sikre seg en kopp. Dersom laget ditt ønsker å samle inn penger via denne dugnaden, send e-post til daglig_leder(a)lura-il.no.

Bondens kasse: Lura IL har avtale med nyetablerte Bondens kasse i regionen. Våre medlemmer og lag har anledning til å selge kasseabonnement på vegne av Bondens kasse, og få løpende  50 eller 100 kroner (avhengig av hvilken kasse du selger) fra hver måned salget deres benyttes. Her er det altså mulighet for ikke bare å få inn et engangsbeløp for et salg, men også løpende inntekter så lenge salget blir benyttet videre. Bondens kasse leverer en månedlig matkasse direkte hjem til kunden. Matvarene er kun kortreist sunn mat fra lokale bønder, der mesteparten av varene ikke er i hyllene til de store dagligvarekjedene. Det er et veldig spennende konsept som først ble startet i Haugesund, og som ble meget godt mottatt under Gladmat-festivalen i Stavanger denne sommeren. >> Klikk her for å lese mer om Bondens kasse og Lura IL.

Ta kontakt med daglig_leder(a)lura-il.no dersom ditt lag ønsker å ha full dugnad med Bondens kasse.

Finnes det andre dugnader vi kan ta del i som kan være interessant for hele klubben eller enkelte lag? Ta kontakt med daglig leder på daglig_leder(a)lura-il.no.

Lura IL
Klubbhuset, Prinsensvei 7, 4315 Sandnes