Askøy FK

Visjon og verdier

Visjon

- EN POSITIV OPPLEVELSE -

Askøy Fotballklubb ønsker at alle som er i befatning med Askøy Fotballklubb skal få en positiv opplevelse av det, enten det dreier seg om spillere, foreldre, ledere, samarbeidspartnere, kommune, naboer, dommere og andre klubber.

Klubben har derfor valgt en visjon -en positiv opplevelse-

Verdier

Dette tilbudet skal bygges på Askøy Fotballklubb sine verdier som er ANSVAR, FELLESKAP OG KVALITET (AFK).

ANSVAR

I dette legger AFK at alle som er i befatning med klubben skal ta sin del av ansvaret for å tilrettelegge for en god treningshverdag, deltagelse på dugnad, trivsel i miljøet, mobbefri og trygge omgivelser og gjennomføre sine oppgaver.

FELLESKAP

AFK er et idrettslag basert på at alle er med å bidra for å løfte klubben sosialt, sportslig og økonomisk. Dette klarer vi som et stort FELLESKAP. AFK er alle oss og dette gjør oss til et stort FELLESKAP.

KVALITET

I AFK skal vi tilstrebe kvalitet i det vi gjør. KVALITET på trenere gir bedre treninger og bedre spillere. KVALITET på våre arrangementer gjør at vi genererer mer inntekter som er med å sikre mer utstyr og bedre anlegg. KVALITET i det vi gjør for klubben skaper bedre omdømme i omgivelsene som igjen fører til at våre samarbeidspartnere ønske å satse videre med oss.

AFK = Ansvar Felleskap Kvalitet

Askøy Fotballklubb