Askøy FK

Tiltak i Askøy fotballklubb

Tiltak i AFK

AFK har fokus på Fair Play og ønsker følgene ramme rundt kampene;

I AFK skal alle lag være representert med kaptein. Rollen går på omgang, og fordeles likt blant alle spillere. Etter hvert som spillerne blir eldre ønsker vi at kapteinen leder laget med positive ord og handlinger. Kapteinen går alltid fremst i fair play hilsen.

På hjemmekamp skal AFK også alltid stille med kampvert, denne følger kaptein (kampvert er kapteinens foresatte). Kampvertens rolle er å sørge for at kampen går i god fair play ånd. I tillegg skal kampverten ønske motstanderlag velkommen og sørge for at trenere/spillere og tilskuere står på hver sin side av banen.

Oppsett av kaptein og kampvert gjøres av foreldrekontaktene i forkant av sesongstart

Askøy Fotballklubb
Søre Myrane 8