Batnfjord IL

1 runde til toppen

Etteranmelding renndagen

50,-

Det kreves lisens for alle utøvere som er 13 år eller eldre. Hvis man ikke har helårslisens kan man kjøpe engangslisens. For løpere 13-25 år koster engangslisensen kr.60,- For løpere som er 26 og eldre koster engangslisensen kr.150,-

Regler for randonee i Norge

Konkurransene innebærer at deltakerne beveger seg rundt en oppgått og merket løype med grønne flagg oppover og røde flagg nedover. Det er ikke lov å avvike fra den merkede løypa.
Ved utforkjøring (røde flagg) må fellene tas av skiene.
Utøverne kan ikke motta drikke eller utstyr fra utenforstående.
Ved brutt løp skal dette meddeles ved nærmeste løypevakt og ved ankomst målområdet.

Forsøpling medfører tidstillegg.
Konkurrering skjer på eget ansvar.
Alle utøvere må yte hjelp ved evt ulykke.
Alle utøvere må medbringe obligatorsk utstyr under konkurransen. Tidstillegg er 1 min per manglende del.

Påkrevd utstyr:
Dette utstyret MÅ du ha med deg.

• Ryggsekk
  • Sender/Mottaker (457 kHz)
  • Spade med skaft, blad minst 20x20cm, originalt og umodifisert
  • Søkestang, minst 240 cm, minst 10mm i diameter
  • Godkjent hjelm. (Må sitte korrekt på hodet ved nedkjøring samt bratte passasjer oppover)
  • Ett par feller. Feller fra ville dyr er ikke tillatt.
  • To lag benklær og tre lag på overkroppen derav ett lag vindtett i passende størrelse. Klærne kan være på kroppen eller i sekken.
  • Hansker og lue
  • Skibriller
  • Redningsfoil
  • Fløyte

Du blir disket dersom du kjører uten hjelm, uten ryggsekk, utenom markerings- punktene eller bytter utstyr underveis.

Randonee ungdom

Kjører trasè helt opp til toppen inkludert alle tekniske elementer, 1 runde.

Randonee Barn

Kjører trasè helt opp til toppen, 1 runde, men skal ikke gjennom gåparti med ski på sekk opp mot toppen. Alt etter snøforholdene, så ser vi på løsning med å gå helt opp til toppen med ski, eller å snu rett nedenfor toppen av Indergårdsnebba. Skulle det bli dårlig vær eller forhold, kjøres Randonee Barn i rød løype på kartet.

Utstyrsreglement Ungdom og Barn under 14

Hjelm er påbudt under konkurransen, hjelmen må være egnet for skikjøring.

Løypa går ikke i noe skredutsatt terreng, så vi setter ikke krav til skredutstyr, men ønsker at de har med seg skredsøker. (spør gjerne rundt om å få låne, hvis du ikke har selv)

Vi anbefaler at barna har med seg:

• Ski med bindinger og staver
  • Feller til ski
  • Refleksvest
  • Ryggsekk
  • Skibriller
  • Egnede klær til å gå og renne i
  • Varme votter/hansker
  • Drikke

Ved starten og ute i løypa har vi portvakter som hjelper til hvis det skulle være noe.

Vi håper foreldre og foresatte er med ute i løypa under rennet for å støtte opp og motivere barna til en fin dag på ski.

Bilde av trase for randonee Silsetrenna