Askøy FK

Kjøring til bortekamper i barne og ungdoms fotballen

Kjøring til bortekamper i barne og ungdomsfotball.

Barnefotball: Forelde/foresatte er ansvarlig for at barna kommer til og fra kamp. Det anbefales at laget utarbeider rutiner.

Ungdomsfotball: Forelde/foresatte er ansvarlig for at barna kommer til og fra kamp. Det utarbeides kjørelister, for å fordele arbeidsoppgaver på alle foreldre, samt at man vet på forhånd hvem som er satt opp til kjøring på bortekamper som er lengre vekke, og da hvem som kan kreve kjøregodtgjørelse.

Utgifter til kjøring innenfor «stor Bergen» (10 mil t/r), dekkes ikke av klubben. Hver spiller betaler 30 kr for kjøring til kamp.

Utover 10 mil/100 km, kan sjåfør etter avtale kreve 1,20 kr/km, sammen med større utgifter til ferge og bompenger utenfor «stor Bergen».

Krav om utgifter til kjøring på kamp:

Kamp:

______- AFK