Langhus IL Fotball

Langhus IL Fotball inviterer gutter og jenter fra 6-12 år

(f. 2007-2013) til årets fotballskole i Langhus Idrettspark

MANDAG 24. - TORSDAG 27. JUNI 2019 KL. 10-14

med mulighet for utvidet tilbud (FFO) kl. 08:30-10:00 og 14:00-15.30.
NB: utvidet tilbud er ikke et spisset tilbud - kun lenger dag

• Fotballaktivitet fra kl. 10-14 inkl. lunchpause
  • Fotball er hovedtema, men aktiviteten tilpasses alder og deltakere på gruppene. I praksis vil det si at det kan legges inn lek som variasjon på de yngste gruppene, mens det for de eldste vil være større fokus på fotballferdighet. Vi skal skape positive fotballopplevelser og deltakere skal få lære mer om fotballspillet og utvikle egne ferdigheter.
  • For de med utvidet tilbud (08:30-15.30) så er vi inne i klasserommet i Langhushallen fra kl. 08:30-10:00 og det samme fra kl. 14-15.30, men på ettermiddagen er vi også ute hvis været tillater det. Ulike aktiviterer tilbys på ettermiddagen.

• Sportslig hovedansvarlig for fotballskolen: Milan Bukejlovic, a-lags trener Langhus IL Fotball
  • Øvrige sportslig ansvarlige: Sturla Laupstad Jr-Lags trener Langhus IL Fotball
  • Instruktører vil hovedsakelig være spillere fra Langhus IL Fotball

• Servering av én stk. Litago UTEN + frukt hver dag, i tillegg får du t-skjorte, sekk, drikkeflaske, diplom  og forhåpentligvis mange nye venner!

• Deltakere må medbringe matpakke + drikkeflaske.
  • Du må ha på deg: Leggbeskyttere, fotballsko (evt. joggesko hvis du ikke har fotballsko) og treningstøy tilpasset været. Ta også med et ekstra skift hvis det er meldt regn eller det er veldig varmt for da setter vi på vannspredere.

• Grupper blir delt inn etter kjønn, alder og skole (slik at de kommer sammen med noen de kjenner) – ca. 12-15 pr. gruppe.

• Ingen henteordning fra/til fotballskolenes FFO

• Kr. 1200,- for deltakere som er med kl. 10-14
  • Kr. 350,- ekstra - dvs. kr. 1 550,- totalt for deltakere som er med kl. 08:30-15.30 (utvidet tilbud FFO) NB kun 30 plasser

• Søskenrabatt 50% - dvs. full pris for første barn, halv pris for søsken.
  • Betaling er inkl. betalingsgebyr kr. 65,-
  • Påmeldingsavgift fratrukket betalingsgebry refunderes ved avmelding før påmeldingsfristens utløp.

• Online betaling samtidig med påmelding
  • Påmeldingsfrist 31 Mai
  • Max 100 deltakere

Viktig info ang. påmelding:

• Vi har 100 plasser totalt. 30 av plassene kan benytte utvidet tilbud
  • Så lenge påmeldingsskjemaet er åpent er det plasser ledig

• Praktisk info og gruppeinndeling sendes alle påmeldte deltakere noen dager i forkant av oppstart

KLIKK HER FOR PÅMELDING

GDPR: I sommer kommer nye regler om innhenting, oppbevaring og bruk av personopplysninger. Ved påmelding ber vi om samtykke til å innhente og oppbevare personopplysninger til bruk for organisering av fotballskolen. Opplysningene bruker vi til å organisere aldersgrupper, til å sende informasjon til foresatte og til å gi instruktørene navnelister med kontaktinformasjon. Vi ber også om samtykke til å ta bilder som blir lagt ut under og etter fotballskolen. Bilder ønsker vi også å oppbevare slik at vi kan bruke til senere utsendelser av invitasjoner og til redaksjonelt bruk på klubbens webside og klubbens sosiale medier.  Alle bilder vil bli brukt anonymt, dvs. uten at navn angis.

Langhus IL Fotball
1403 Langhus