Viking FK

Påmelding Viking FK jente fotballskole

Viking FK Jentefotballskole i Vikinghallen 9. og 10.mars og 9. og 10.november 2019

Som et ledd i Vikings jentesatsing arrangeres egne Viking Jentefotballskoler for ivrige fotballjenter født 2004-2008. Det sportslige opplegget er forankret i Vikings Sportsplan og fotballskolens dyktige trenerteam sørger for at det blir en helg med mye god læring og fotballglede.

Det blir fire gode fotballøkter, to på lørdag og to på søndag. Informasjon med tidsplan sendes ut og legges på vår hjemmeside ca en uke i forkant.

www.viking-ungdom.no

Trenere er m. fl:

• Vebjørn Johansen Viking J 14 og J 16 hovedtrener
  • Pål- Stian Eriksen – Trenerkoordinator i Viking FK og ansvarlig for utviklingsgruppe 11 år
  • Viking damelagsspillere

For Team Viking spillere, er fotballskolene inkludert i treningsavgiften. For andre kr 650,- pr skole.

Kontaktperson er: vebjorn@viking-fk.no

Alle mottar en flott Diadora fotballtrøye

MAT: Ha med sunn og god niste og vannflaske Det serveres frukt.

___________________________________________________________________________________________________________

2016©Viking FK, Ansvarlig Redaktør: Rune Bertelsen og Lars Kalvig
Kopiering