Topp stemning og deltagerrekord på BDO-mila

Nydelig vær, over 700 deltagere og god stemning. Kan det bli bedre?

Turngruppens vårshow mandag 27. mai i Bjarghallen kl 17.30-19.30

Det blir våroppvisning for alle barnepartiene til Bjarg turn. Her får utøverne vise litt av det de har gjort på det siste halvåret i et flott show for store og små.

HANDLEDAGER PÅ SPORT NORGE LAGUNEPARKEN FOR BJARG-MEDLEMMER

Sport Norge Laguneparken inviterer medlemmer av IL Bjarg til handledager onsdag 22. mai til lørdag 25.mai.

RAA FESTIVAL MAI 2019

Nå skal vi forstyrre hverdagen i Fanalivet litt. Vi skal forandre et stille nabolag til en vibrerende kulturscene i to dager! Vi er en sommerfestival med lave sluldre, for alle. Med alle. Raa Festival begrenses ikke bare til konserter. Det skal arrangeres marked, matbonanza og loppis. Fra street-food til design. Her kommer lokale aktører som skal selge varene sine. Tilbudet blir rikt, variert og spennende.

PÅMELDING TIL BJARG TINE FOTBALLSKOLE 2019

Bjarg Fotball ønsker også i år velkommen til Bjarg Tine Fotballskole. Tradisjonen tro arrangerer Bjarg fotballskole på Stavollen i begynnelsen av skoleferien. Bjarg Tine Fotballskole blir i uke 26 ? mandag 24. juni - fredag 28. juni. Dagen starter klokken 09:00 og avsluttes klokken 15:00. Tilbudet går til elever på 1.-7. trinn.

Vårt nye hovedstyre er på plass

20. mars ble det valgt nytt hovedstyre i Bjarg. Vår tidligere leder Jan Petter Nøst ble takket av etter å har vært medlem i hovedstyret siden 1997.

BJARG TINE FOTBALLSKOLE 2019

Tradisjonen tro arrangerer Bjarg fotballskole på Stavollen i begynnelsen av skoleferien - 24. - 28. juni.

Bjarg J2004 regionsmestre i håndball

Bjarg vant begge sine kamper i regionssluttspillet på en suveren måte og kan nok en gang kalle seg beste håndball-lag på Vestlandet for jenter født i 2004

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Samarbeidspartnere