Vårt nye hovedstyre er på plass

20. mars ble det valgt nytt hovedstyre i Bjarg. Vår tidligere leder Jan Petter Nøst ble takket av etter å har vært medlem i hovedstyret siden 1997.

BJARG TINE FOTBALLSKOLE 2019

Tradisjonen tro arrangerer Bjarg fotballskole på Stavollen i begynnelsen av skoleferien - 24. - 28. juni.

Bjarg J2004 regionsmestre i håndball

Bjarg slo Åsane/Flaktveit 14-10 i finalen i årets regionsmesterskap etter å ha vunnet begge sine kamper i sluttspillet på en suveren måte.

FOTBALLFORSIKRINGEN 2019

Fotballforsikringen sesongen 2019 gjelder fra og med 1. mars 2019 til og med 29. februar 2020.

IL Bjarg - samarbeid med Pizzabakeren i Lagunen

Vi er meget fornøyd over å annonsere at klubben har inngått et meget spennende samarbeid med Pizzabakeren Lagunen. Avtalen gjelder hele klubben, både turn, fri-idrett, håndball og fotball.

NFF HORDALANDS LEDERSTIPEND 2018 TILDELT HENNING RØED

NFF Hordaland har avholdt Klubbkonferansen 2019. Her ble NFF Hordalands lederstipend for 2018 tildelt IL Bjarg Fotball sin leder Henning Røed! GRATULERER TIL HENNING!

STØTT VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE - DE STØTTER OSS!

Se program og tilbud hos Aktiv365. Se på linken i teksten.

Tottenham fotballskole også i 2019 på Stavollen!

VI fortsetter samarbeidet med Tottenham og inviterer spillere fra 8-16 år velkommen på fotballskole!

Påmelding vinter/vår semesteret i barneturn.

Vi er igang og tar fortløpende påmeldinger. På noen av våre kurs er det kun få plasser igjen. Vi har turn på Kirkevoll skole om tirsdager og Skeie skole om onsdager. Vi har satt en grense på 25 stk pr parti. Påmelding og betaling gjør du her.

Basistrening er igang for 2019

Vi er igang med basistreningen for vinter/vår 2019. Vi kjører 2 grupper lik de vi hadde i høst. Bil med. Gratis for alle medlemmer i Bjarg.

Samarbeidspartnere