Tottenham fotballskole også i 2019 på Stavollen!

VI fortsetter samarbeidet med Tottenham og inviterer spillere fra 8-16 år velkommen på fotballskole!

Basistrening er igang for 2019

Vi er igang med basistreningen for vinter/vår 2019. Vi kjører 2 grupper lik de vi hadde i høst. Bil med. Gratis for alle medlemmer i Bjarg.

Bjarg Fotball søker trener

Flere nye og spennende ansettelser i ungdomsfotballen, men vi mangler hovedtrener for vårt spennende G15 lag for sesongen 2019.

Vellykket dagssamling for gutter 10

Nesten seksti spillere var samlet på banen på søndag og spilte kamper på tvers av skolelagene. Ikke nok med det - de fikk også et spennende innblikk i livet som fotballproff og veien dit!

Even inn på kretslaget!

Tre Bjarg-spillere er valgt ut til å representere sine kretslag gjennom vinteren. Fortjent uttak for alle tre som legger mye ned i egen utvikling og viser vei for andre. Vi gratulerer!

Bjarg-damene forsterker laget!

To solide forsterkninger på plass på Stavollen!

Besøk våre lagsider