Dalgårdstafetten onsdag 27.mars 2019

Husk påmeldingsfristen mandag 25. mars kl. 23:59. Stafetten er for 8 - 16 år (les mer)

Dalgårdstafetten onsdag 27. mars- funksjonærlister

Vi trenger omtrent 70-80 funksjonærer fra Byåsen IL langrenn for å gjennomføre denne. Funksjonærlistene er lagt ut her og sendt på mail til de som skal bidra (les mere)

Trening Gr 13-14 år uke 12

Denne uka blir det vanlig treningsuke med skøyting på tirsdag, styrke på onsdag og klassisk på torsdag. Les mer...

Poengrenn nr. 2 tirsdag 12. mars downhill

Da er downhill gjennomført på en meget vindfull kveld. Takk for deltagelsen til alle de 314 som fullførte. 192 fra BIL og 122 fra BSK. Reultatliste er lagt ut (les mere)

Innkalling til årsmøte mandag 11. mars

Styret innkaller herved til årsmøte i Byåsen IL avd. langrenn Årsmøtet avholdes mandag den 11. mars kl.19:30 i Nilsbyen. Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet, må sendes styret v/ leder Torbjørn Mæhlumsveen senest en uke før årsmøtet. Les mer for årsmøtedokumenter..

BLI MED Å SPLEIS PÅ NYTT SKILEIKANLEGG I NILSBYEN

Byåsen IL Langrenn ønsker din støtte til lys og utstyr til ny skileik i NIlsbyen. Området er ryddet sist høst og ligger tett ved skiarenaen. Om sommeren kan området brukes til terrengsykkel for de minste. Spleisen igangsettes i forbindelse med VM på ski. Sparebank1 vil gi gode penger i tillegg til det DU bidrar med. Les mer for å gi din støtte.

Nilsbyen skal bli Norges råeste næranlegg!

Vi ønsker innspill fra deg nå - hjelp oss å utvikle Nilsbyen til landets beste næranlegg for ski, skiskyting, orientering og terrengsykling!

Trondheim Skishow i Granåsen 3. april

I Granåsen onsdag 3. april utfordrer 150 trønderske talenter fra 15 år og oppover både nasjonale og internasjonale skistjerner til tette dueller i en actionfylt løype. Har DU lyst til å stå på startstreken, side om side med dagens skistjerner?

VIPPS BIL langrenn

VIPPS nr til BIL langrenn er: 17158

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

Kalender for Nilsbyen

Kalender som brukes til koordinering av all aktivitet i Nilsbyen: TRYKK HER. Dette er en felles kalender for BSSL, BIL o-avd., TVK og BIL langrenn.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift