Premeutdelingen blir søndag 5. mai på Ugla skole

I enighet med oppmenn, så har vi blitt nødt til å flytte premieutdelingen til søndag 5. mai, slik at våre mest profilerte løpere kan stille opp. Tidspunktet ikke helt besluttet ennå, men mest sannsynlig kl. 16:00 eller kl. 17:00. Mere informasjon kommer.

Lyst til å begynne med orientering?

Orientering er en glimrende idrett å kombinere med langrenn. Byåsen IL o-avdeling starter med treninger onsdag 24. april for alle aldersklasser. Her er gamle og nye utøvere velkommen! Les mer...

Trening Gr 13-14 år uke 15

Tirsdag blir det treningsavslutning med taco til kveldsmat. Nilsbyen kl 18 - skøyting. Les mer...

Klubbmesterskap (poengrenn 3) torsdag 4. april

Resultatlisten er klar. Klubbmesteskapet ble arrangert I strålende sol og under meget gode forhold. Takk til alle små og store som deltok! Samtidig takk til alle funksjonærer som bidro til at dette ble mulig (les mere)

Klubbmesterskapet (poengrenn 3) 4. april - funksjonærliste

Da er funksjonærliste for Klubbmesterskapet torsdag 4. april satt opp (les mere)

Dalgårdstafetten onsdag 27.mars 2019

Resultatliste er lagt ut. 160 fullførte kveldens stafett. Takk til deltagere, foreldre, besteforeldre og alle andre for en fantastisk skikveld i Nilsbyen!

Dalgårdstafetten onsdag 27. mars- funksjonærlister

Tusen takk til alle som bidro som funksjonærer og med leveranse til kafe. Uten deres hjelp og bidrag så hadde det ikke vært mulig å gjennomføre dette (les mere)

Trondheim Skishow i Granåsen 3. april

I Granåsen onsdag 3. april utfordrer 150 trønderske talenter fra 15 år og oppover både nasjonale og internasjonale skistjerner til tette dueller i en actionfylt løype. Har DU lyst til å stå på startstreken, side om side med dagens skistjerner?

Poengrenn nr. 2 tirsdag 12. mars downhill

Da er downhill gjennomført på en meget vindfull kveld. Takk for deltagelsen til alle de 314 som fullførte. 192 fra BIL og 122 fra BSK. Reultatliste er lagt ut (les mere)

Innkalling til årsmøte mandag 11. mars

Styret innkaller herved til årsmøte i Byåsen IL avd. langrenn Årsmøtet avholdes mandag den 11. mars kl.19:30 i Nilsbyen. Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet, må sendes styret v/ leder Torbjørn Mæhlumsveen senest en uke før årsmøtet. Les mer for årsmøtedokumenter..

VIPPS BIL langrenn

VIPPS nr til BIL langrenn er: 17158

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

Kalender for Nilsbyen

Kalender som brukes til koordinering av all aktivitet i Nilsbyen: TRYKK HER. Dette er en felles kalender for BSSL, BIL o-avd., TVK og BIL langrenn.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift