Kiwi-Grüner cup

14. til 15. september arrangerer vi Kiwi Grüner-cup for spillere født 2007 til 2012. Meld på laget nå

Politiet ber Grüner om unnskyldning for Twitter-melding

Visepolitimester Sveinung Sponheim beklager på det sterkeste at politiet brukte Grüner fotballs navn i en tweet i forbindelse med en slåsskamp på Grei-banen 9.april.

Grüner-debut i Holmenkollstafetten!

Lørdag stiller Grüner for første gang lag i Holmenkollstafetten. A-lagets spillende trener Tommy Blues åpner ballet med første etappe, mens A-lagskeeper Etrit De La Sllamniku tar laget i mål (trommevirvel).

Fotball for de minste. Bli med på vårens vakreste eventyr!

Tirsdag 30. april starter vi opp med fotballskole for de minste fotballspillerne på Grünerløkka.

Rolf Johansen er død

Tidligere leder i Grüner IL, Rolf Johansen, døde fredag 19. april, 87 år gammel. Johansen var æresmedlem i Grüner AIL, og ble norgesmester i ishockey i 1948

Informasjon om Grüners rolle i fotballbråk på Grorud

Grüner spillere trukket inn i gjengbråk på Ammerud. Styret har henvendt seg til politiet etter Twitter-melding.

Det blir flerbrukshall på Dælenenga

Regjeringa har nå bestemt at byrådet har lov til å rive klubbhuset og bygge ny flerbrukshall

Lars West Johnsen ny leder i Grüner fotball

Årsmøte 7. mars overlot til styret å velge ny leder. På styremøtet 11.mars sa Lars West Johnsen ja til å ta på seg å lede fotballklubben