Lars West Johnsen ny leder i Grüner fotball

Ĺrsmřte 7. mars overlot til styret ĺ velge ny leder. Pĺ styremřtet 11.mars sa Lars West Johnsen ja til ĺ ta pĺ seg ĺ lede fotballklubben

Ĺrsmřte i Grüner fotball med flere ekstra godbiter

Onsdag 7. mars klokka 18.30 avholder Grüner fotball sitt ĺrsmřte. Fřr det offisielle ĺrsmřte kommer representanter for fotballkretsen og overrekker oss kjennetegnene pĺ at vi nĺ kan kalle oss kvalitetsklubb.

Oppgjřr for Grüner-kalenderen

Nĺ er det tid for ĺ levere tilbake uslogte kalendere og sřrge for at allle penger for salget kommer inn til Grüner, aller siste frist for kalenderoppgjřr er 1.februar.

Instruksjonsvideo for bruk av Vipps

Det er ikke vanskelig ĺ bruke Vipps nĺr du tar betaling for kalenderne. Her kan du se hvordan det skal gjřres.

Dato Hjemmelag Bortelag Res
06.05 Furuset IF Grüner Fotball IL Menn senior B