TRANE - NHH 2 3-1 (2-0) i Vinterserien

TRANE ER NÅ KLAR FOR SEMIFINALEN DEN 31. MARS En kontrollert seier for Trane i kampen mot økonomene fra NHH i søndagens kamp. Trykk: Les mer.

Årsmøtet ble avholdt 7/3.

35 medlemmer gjorde unna årsmøtet på 1 1/2 time - og valgte følgende hovedstyre: Trykk: Les mer.

VINTERFERIE-CAMP

Prøvd ut for spillere født i 2008 og 2009 - et pilotprosjekt hvor 18 ivrige og nysgjerrige spillere deltok til en lav pris av 100.- pr. dag. Trykk les mer:

TAKK FOR ET SPENNENDE ÅR

Vi takker dere alle, små og store som har bidratt til at Sportsklubben Trane har hatt et flott jubileumsår. Takk til trenere, ledere og medlemmer som står på for at klubben kan gå inn i et nytt spennende år med nye muligheter. GODT NYTTÅR

GRATULERER MED DAGEN

15.12.1918 oppstod Sportskubben Trane på et bekkalokk på hjørnet av Øvre Korskirkealmenning og Lille Øvregate. Stifterne kom fra Fjeldets Bataljon og var Arthur Størksen, Gustav Larsen og Bernhard Nilsen, ungdommer i 14-15 års alderen. Vi gratulerer oss alle med dagen.

TRANE HELT I 100 - FLOTT FEIRING I HANSAPARKEN.

Barn og unge hadde sin flotte fest den 1/9 med bl.a. Idrettspresident TomTvedt tilstede. Lørdag 1/12 var det turen til de voksne - hvor Festkomiteen valgte Davy'en som et sprudlende innslag. Så sprudlende at han fikk drakt nr 9 - og er klar for Trane i sesongen 2019. Trykk: Les mer.

FØRSTE ÅRSAVSLUTNING FOR TRANE 2012

Den 27/11 hadde de unge spillerne sin første årssamling i Tranehuset med pizza og brus. Pokaler ble utdelt til de flinke spillere av lovende juniortrenere fra klubben. Foreldre og søsken koste seg også.

Trane med i arbeid på Forbundsnivå

Veileder-brosjyre for inkludering av flyktninger er under utarbeidelse for fotballklubber i Norge. Trane er med i arbeidet. Fra møterommet kunne sees at banen klargjøres for cupfinalen. Varmelys-lamper lurer gresset til å tro det fortsatt er sommer...

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift