Årsmøtet 2019 - Sakspapirer

Årsmøtet for Grønnåsen IL gjennomføres onsdag 20. mars kl 19.00 på Grønnåsen skole, Personalrommet.

Oppstart fotball for barn født 2013

Nå på torsdag, 14. mars, starter vi opp med fotballtrening for barn født i 2013.

Årsmøte - Grønnåsen IL

Grønnåsen IL innkaller med dette til årsmøte onsdag 20.mars på Grønnåsen skole - personalrommet. Årsmøtet starter kl.19.00.

Fotballtilbud til barn født 2013

Har du barn født i 2013 som ønsker å spille fotball? Vi i Grønnåsen IL prøver nå å sette sammen et tilbud til den aldersgruppen.

Grønnåsen IL godt representert på trenerkurs

I helgen har flere av våre trenere startet på første steget i trenerutdanningen til fotballforbundet

Bodø Energi fortsetter samarbeidet med oss!

Det er med stor glede at vi nå kan fortelle at Bodø Energi Kraftsalg og Grønnåsen IL har signert en samarbeidsavtale for de to neste årene. De vil dermed pryde draktene våre de neste årene også.