Årsmøtet gjennomført i Grønnåsen idrettslag

Et helt udramatisk årsmøte ble gjennomført på personalrommet på Grønnåsen skole onsdag 20. mars. Selv med vafler, kaffe og litt annet snacks, så var det ikke problemer med å finne plass rundt bordet til de få som møtte.

NM-gull til volleyballjentene!

I helgen spilte våre volleyballjenter U17-NM i Ålesund. Etter en spennende finale, så kunne de reise hjem med gullet!

Klubbuke hos Sport1 Sportshuset

Denne uken inviterer vår samarbeidspartner, Sport1 Sportshuset, til klubbuke

Årsmøte - Grønnåsen IL

Grønnåsen IL innkaller med dette til årsmøte onsdag 20.mars på Grønnåsen skole - personalrommet. Årsmøtet starter kl.19.00.

Turneringshelg for volleyballjentene

Som eneste representant for Bodø og Salten deltok ni jenter fra Grønnåsen Idrettslag denne helgen på minivolleyballturnering på Sortland

Bodø Energi fortsetter samarbeidet med oss!

Det er med stor glede at vi nå kan fortelle at Bodø Energi Kraftsalg og Grønnåsen IL har signert en samarbeidsavtale for de to neste årene. De vil dermed pryde draktene våre de neste årene også.

Besøk våre lagsider

Vil du støtte oss?