Tid for EU-kontroll (periodisk kjøretøy kontroll)?

Furnes Bilservice AS har inngått en samarbeidsavtale med Fiskerstrand IL frem til sommerferien hvor Fiskerstrand IL får en kickback fra verkstedet for hver kunde som sier at den har blitt henvist/sendt dem til verkstedet for å ta EU-kontroll. Det spiller ingen rolle om hvem som kommer, om det så er FIL-medlemmer selv, familie ,venner, kjente eller ukjente. Bare si at FIL har sendt deg. Stor takk til Furnes Bilservice AS som ønsker å støtte idrettslaget.

Saksdokumenter til årsmøtet

Saksdokumenter til årsmøtet 14. mars 2019 legges ut her.

Bingo på Lømyra

Dagen nærmer seg med stormskritt. Søndag 17. februar klokken 17:00 åpner Fiskerstrand IL dørene for første bingokveld på lenge.

Takk for samarbeidet til og fra Langevåg Sportscenter

En epoke er over nå når Langevåg Sportscenter legger ned driften i løpet av våren. Vi har mottatt en hilsen fra Lisbeth og sporten som vi vil dele med dere:

Sponsorer