Kretsdommerkurs

Onsdag 24 og torsdag 25 april arrangerer kretsen dommerkurs som er gratis for deltakere fra kretsen. Svømmegruppa trenger flere dommere ifbm avvikling av egne stevner. Interesserte bees derfor om å melde seg på.

Årsmøte for svømmegruppa

Årsmøtet ble holdt mandag 04. mars 2017 kl. 18.30 - 19.30 på GIF-huset. Referat er lagt til nyhetssaken.

Fruity Friday januar

Fredag 25 januar er det tid for Fruity Friday igjen. Denne gangen med individuell medley og bryst på programmet. Vi starter som før 17:30.

Treningsleir i Danmark 2019

Det blir treningsleir i Danmark igjen med samme opplegg som i fjor.

Kommende møter

Det blir foreldremøte mandag 4 februar og årsmøte mandag 4 mars. Begge møtene starter 18:30 og er i klubbhuset.

GIFFI VårOpen 2019

Lørdag 27 april arrangeres GIFFI VårOpen 2019 i Libadet. Påmeldingsfrist for klubbene er klokken 20:00, søndag 14 april.

Våre forsikringsordninger

Når uhellet er ute!

Inkludering i idrettslaget

Gjelleråsen idrettsforening arbeider daglig med inkluderingsutfordringer.

Treningstider for våren 2019

Treningstidene i kalenderne er nå oppdaterte.

Medlemsavgift, treningsavgifter og familietak

Vet du at vi har ett familietak på våre treningsavgifter?

GIFFI HøstOpen 2018 er avviklet

Lørdag 27 oktober var Libadet fullt av ivrige svømmere og stolte foreldre.

Svømmegruppas kalender

Eventuelle avvik fra disse treningstidene annonseres gjennom Trygg i Vann systemet.

Svømmegruppas tilbud

GIFFI Flyer for svømmegruppa.

Svømmegruppas facebookside

Dette er en åpen side, du trenger ikke være registrert Facebookbruker for å følge med på hva som postes.

Støttemuligheter svømming