Rundt 200 barn storkoste seg under Barnas skidag 16. mars 2019

Strålende vær og rundt 200 barn under Barnas skidag på Jervskogen.

Klubbmesterskap torsdag 21. mars 2019

Felles klubbmesterskap torsdag 21. mars kl 18.00 på Jervskogen.

Datoer for sesongavslutninger Hommelvik IL langrenn

Avslutning for de aktive i Bruket kulturhus torsdag 25. april, og for de voksne på Svebergtunet fredag 26. april. Mer informasjon kommer, men sett av datoene!

Barnas skidag på Jervskogen lørdag 16. mars 2019

Her kan du melde på barna på forhånd, les mer;

Telenorkarusell på Jervskogen onsdag 13. mars kl 18

Onsdag 13. mars kl 18 arrangeres det 4. og siste rennet i sesongens Telenorkarusell på Jervskogen. Premieutdeling til alle som fullfører minst 2 renn.

Nytt styre i Hommelvik IL Langrenn

Tirsdag 5. mars var det årsmøte, og nytt styre fra neste sesong (1. mai) ble valgt. Inger Kristiansen tar over etter Gunnar Smiseth, og blir da langrennsavdelingens første kvinnelige leder. Alle valg ser du her;

Årsmøte Hommelvik IL langrenn tirsdag 5. mars kl 19.00

Årsmøte i langrennsavdelingen tirsdag 5. mars kl 19.00 på Jervskogen. Vanlige årsmøtesaker. Håper flest mulig tar vegen til Jervskogen og får oppdatering på hva som gjøres i avdelingen gjennom et år. Valg er avklart med kandidater på forhånd.

Hovedlandsrennet Gålå

Hommelvik har med 7 utøvere under Hovedlandsrennet på Gålå i helgen.

Klubbmesterskap torsdag 21.mars 2019

Merk dere datoen, flere opplysninger kommer snart.

Jervfjellrennet AVLYST

Jervfjellrennet må dessverre avlyses grunnet føreforholdene. Det vurderes om det kan gjennomføres i slutten av mars hvis det kommer mye snø igjen.

Webkamera Værstasjon - klikk på bildet

Været på Jervskogen