Treningskamp for A-laget i kveld

A-laget er allereie klar for sin andre treningskamp. Dette skjer på Tjørvåg stadion i kveld kl.19.00

Klubbkveld InterSport Fosnavåg

Tysdag 26.03 kl. 19-21 ynskjer Intersport Fosnavåg, PUMA og Tjørvåg IL velkomen til klubbkveld for alle medlemmane i Tjørvåg IL i lokala til Intersport Fosnavåg

Banedagboka

Du finn no oppdatert banedagboka på Web Sia

Til medlemmane i Tjørvåg Idrettslag

Innkalling til Årsmøte Tjørvåg Idrettslag 2019 Tirsdag 19. mars kl. 1800 Stokksund skule. Oppdatert med sakliste og saksdokument

Kontingent og treningsavgift 2019

Idrettslaget har no fakturert aktive fotball. Du finn meir informasjon her.

VI SØKER ETTER TRENAR TIL J16 og G16

Moltustranda IL, Gurskøy IL og Tjørvåg IL har ein samarbeidsavtale vedrørende aldersbestemte ungdomslag. Klubbane søker herved etter hovedtrener for J16 (7er lag) og G16 (7er lag) for sesongen 2019.

Bli med på «Kom deg ut dagen» søndag 3. februar

Tjørvåg IL - Trimgruppa og Turstiprosjektet arrangera denne dagen tur og familiedag ved Djupvikvatnet / Pemarka. Vinterrebus og konkurransar. Du finn meir her.

Opa kyrkje måndag 14.januar mellom 18.00-20:00

Det er med stor sorg vi har mottatt bodskapet om at Kevin har gått bort. Alle treningar er avlyst måndag.

DAMETRIM VÅREN 2019

Oppstart Dametrim Stokksund skule 7.1.2019. Du finn meir info her

Tidlegare Tjørvåg spelar utteken til kretslaget

Du kan lese meir her

Vinterrebus for born og familiar

Trimgruppa har no lagt ut ein vinterrebus i Djupvikskogen. Håper du har lyst å delta. Premiering. Les meir her.

Tjørvåg IL har fått tilskot for god dommarrekruttering i 2018

Under helgas Fotballgalla fekk Tjørvåg IL tildelt 12 500.- frå Sunnmøre Fotballkrets for arbeidet med å rekruttere dommarar.

Jan Olaf Hareide vart i kveld heidra med Frivilligprisen i Herøy

Det var ein overraska Jan Olaf som fekk denne flotte prisen under fotballfesten i kveld. Du kan lese meir her.

VINNARAR AV FJELLTRIM 2018

No er det klart kven som er vinnarar Trimgruppa sin fjelltrim 2018. Har du vunne? Sjekk her.

FORBALLFEST 28.NOVEMBER 2018

Fotballsesongen 2018 vert avslutt med tradisjonell fotballfest. Du finn meir info og arbeidsliste her.

Klubb-TV