Kamper på Hanabanen Uke 17 (22.04-28.04)

Håper at alle har hatt en fantastisk påske og er kjempe klar for fotballsesongen! Kamper på Hanabanen denne uken:

God Påske

Hana IL ønsker alle våre sponsorer, lagledere, trenere, spillere og venner en riktig god påske.

Kontingent - Fotballavdelingen 2019

Medlemskontingent / treningsavgift ble sendt ut for 2 uker siden. Husk betalingsfristen er denne helgen. Sjekk e-post eller SMS. Dette er viktig for klubben. Disse avgiftene brukes av klubben til å opprettholde høye standarder for sikkerhet, gode treningsfasiliteter, utstyr og trening på toppnivå.

Hanafesten 2019 - lørdag 11. mai

En bydelsfest for alle beboere og venner av Hana bydel. - 18 års aldersgrense. - Det blir live musikk og mulighet for dans. - Salg av mat og drikke. - Vorspiel - bobler og ølsmaking

Street Football

HELT GRATIS Vi tilbyr muligheten til å komme og spille kamper/turnering på Hanabanen de tre første dagene av påskeferien. 15-17 april Påmelding på SPOND

TINE Fotballskole 2019

24. - 27. juni (uke 26) og 12. - 15. august (uke 33) TINE Fotballskole er et samarbeid med Fotball Akademiet til Hana IL. Trenere fra Fotball Akademiet vil sette opp innholdet i øvelsene/treningene. Fra Akademiet kommer Morgan Gramstad (UEFA B), Marco Jaques (UEFA C) and Kyle Farningham (UEFA B). Vi har også andre trenere fra Fotball Akademiet med oss og det kan dukke opp gjestetrenere en eller flere dager under fotballskolen.

Spansk Fotball Camp 2019

24. - 26. mai 2019 på Hanabanen Hana Idrettslag er stolt over å presentere PRO SPANSK FOTBALL CAMP! Vi har den glede av å invitere spillere fra hele distriktet til en uforglemmelig og lærerik helg på Hanabanen. Egen trener for keepere.

Loppemarked (Tilrettelagt Fotball Lag)

Hana IL HC laget/Tilrettelagt Fotball Lag inviterer til: Loppemarked i klubbhuset til Hana IL Overskuddet går til laget og tur til landsturneringen. Lopper kan leveres 15 mars kl 17.00-20.00, eller ved å kontakte Randi på nr 92433149 (helst sms) Tar ikke imot hvitevarer eller store møbler.

HÅNDBALLTURNERINGEN: HANACUP 2019

Hana IL inviterer til stor Håndballturnering i Hanahallen: 27.-28. APRIL FOR J13 (født 2005 eller senere) 25.-26. MAI FOR J12 (født 2006 eller senere) Les mer i vedlegget.

ÅRSMØTE I HANA IDRETTSLAG

Hana IL kaller inn til ordinært Årsmøte 2018 tirsdag 19.2.2019. Sted: Akademiet. Alle medlemmer over 15 år har stemmerett. Det blir enkel servering. Husk saker til behandling skal leveres innen 2 uker før årsmøte.