Trenerforum i LKFK

Det ble gjennomført både teoretisk del, informasjon og praksisøkt når trenere fra alle årstrinn var samlet til felles trenerforum forrige uke.

Aktivitetsdag for jenter født 2011-2013

LKFK ønsker alle 6-8-årige jenter velkommen til fotballaktiviteter på Stampesletta lørdag 6. april kl. 12.00.

Handledager hos Gullsmed Engen

Torsdagene 11. april og 2. mai kan du som medlem av LKFK handle med rabatt i butikken hos Gullsmed Engen.

J13 med fotballdag i Skogenhallen

Sammen med gode fotballøkter fikk de gjennomført spillersamtaler og hatt fokus på sosialt samvær. Referat fra støtteapparatet.

Seier til a-laget i Moelv!

Seniorjentene gikk av med seieren i Moelven Cup innendørs. Lagets toppscorer gjennom turneringa var Amalie Rød.

Vikariat som daglig leder

Tine Fotballskole 2019

LFK og LKFK inviterer i år også til Tine Fotballskole i uke 26 og 33 på Stampesletta.

Vel gjennomført årsmøte

21. februar ble årsmøtet i LKFK avholdt. Det ble diskutert viktige saker og gjort noen endringer i styret.

Dato Hjemmelag Bortelag Res
06.05 Lillehammer KFK DAMER 3.divisjon Lunner FK