Seier til a-laget i Moelv!

Seniorjentene gikk av med seieren i Moelven Cup innendørs. Lagets toppscorer gjennom turneringa var Amalie Rød.

Vikariat som daglig leder

Tine Fotballskole 2019

LFK og LKFK inviterer i år også til Tine Fotballskole i uke 26 og 33 på Stampesletta.

Vel gjennomført årsmøte

21. februar ble årsmøtet i LKFK avholdt. Det ble diskutert viktige saker og gjort noen endringer i styret.

Ny samarbeidspartner på LKFK-laget!

Bryggerikvartalet er vår nyeste sponsor foran 2019-sesongen.

Saksliste til årsmøtet i LKFK

Årsmøtet avholdes 21. februar i kafeen i curlinghallen. Saksliste med tilhørende saksdokumenter er nå tilgjengelig.

Meld deg inn i Sport1s kundeklubb

For å få klubbrabatten må du nå bli medlem av kundeklubben til Sport1. Det kan du gjøre her.

Hovedtrenere og sentrale sportslige roller 2019

Har du lyst til å spille fotball i vinter?

LKFK inviterer alle jenter i Lillehammer i alderen 6-7 år til innendørs fotballtrening i februar 2019.

Innkalling til årsmøte i LKFK

Årsmøtet avholdes 21. februar 2019 i kafeen i curlinghallen.

Våre sponsorer

*