Tar påske med bitter smak i munnen

Fjellhamar ligger på etterskudd og må løfte seg flere hakk etter spillepausen i påskeuka.

140 med på kick-off for barnefotballen

- Vi i Fjellhamar Fotballklubb håper dette skal bli en årlig tradisjon.

Tilrettelagt fotball for barn og unge

NFF Akershus inviterer til egen dag for de yngste med funksjonsnedsettelse. Dette skjer i LSK-hallen søndag 5. mai.

Varsler sterkere FFK etter ny nedtur

A-lagstreneren tror mannskapet får vist flere av kvalitetene de har i neste kamp.

Møt opp på a-lagets første hjemmekamp i kveld!

Bare noen timer gjenstår før Fjelllhamar spiller lokaloppgjør mot Lørenskog 2. Dette er sesongens første hjemmekamp i 4.-divisjon.

- Dette kan vi ikke være bekjent av

Serieåpninga mot Skedsmo endte med en nedtur for Fjellhamar.

Klart for seriestart!

Lørdag klokka 13 begynner Fjellhamar den etterlengta sesongen i 4.-divisjon borte mot Skedsmo.

Årsmøte-dokumentet 2019

Du kan nå få de aktuelle dokumentene for årsmøtet 2019.

Kjære FFK-medlem

Fotballsesongen 2019 er startet opp med treninger, kvalifiseringskamper og deltakelse i forskjellige vinterserier og turneringer. Her er noen betraktninger og litt informasjon fra styret i Fjellhamar FK.

Vinterstatus for a-laget

Gode treningsuker, kjærkomment og solfylt Tyrkia-opphold og flere kamper med positive resultater.

Sertifisert

Trening og kamper

Oppgavekortet

Eat Move Sleep Cup

Booking klubbhuset

Vil du reservere tid på klubbhuset?
Kontakt post@fjellhamarfotball.no

Siste fra fjellhamarfk.no: