- Dette kan vi ikke være bekjent av

Serieåpninga mot Skedsmo endte med en nedtur for Fjellhamar.

Klart for seriestart!

Lørdag klokka 13 begynner Fjellhamar den etterlengta sesongen i 4.-divisjon borte mot Skedsmo.

Årsmøte-dokumentet 2019

Du kan nå få de aktuelle dokumentene for årsmøtet 2019.

Kjære FFK-medlem

Fotballsesongen 2019 er startet opp med treninger, kvalifiseringskamper og deltakelse i forskjellige vinterserier og turneringer. Her er noen betraktninger og litt informasjon fra styret i Fjellhamar FK.

Vinterstatus for a-laget

Gode treningsuker, kjærkomment og solfylt Tyrkia-opphold og flere kamper med positive resultater.

Innkalling til Årsmøte 2019

Innkalling til FJELLHAMAR FOTBALLKLUBBS ÅRSMØTE 2019 Tid: Tirsdag 26. mars 2019 kl 19:00 Sted: Klubbhuset Fjellhamar stadion

Fotballskole i vinterferien?

Påminnelse om fristen for vår innendørs aktivitet- og fotballskole i vinterferien 2019. Meld deg på før 13/2 !

Mer fotballmoro for de minste

NFF starter opp nytt turneringstilbud for de laveste årsklassene.

Dette er klubbens nye juniortrener

Klubben har ansatt en rutinert spiller fra egne rekker.

Bli med på Åpen dag hos FFK-akademiet

Vi ønsker å invitere til åpen dag i uke 5 hvor barn gis mulighet til å prøve klubbens akademi.

Sertifisert

Trening og kamper

Oppgavekortet

Eat Move Sleep Cup

Booking klubbhuset

Vil du reservere tid på klubbhuset?
Kontakt post@fjellhamarfotball.no

Siste fra fjellhamarfk.no: