Ull/Kisa 125 år og i årets Borgertog

Vi takker alle for en formidabel oppslutning om Ull/Kisa i årets Borgertog! Sjelden har vi sett flere mennesker på Jessheim i det flotte været.

Salming-cup 2019

I år ble Salming-cup arrangert fra 3.-5. mai. Dette er Norges største innebandyturnering med 108 påmeldte lag og hele 255 gjennomførte kamper.

Informasjon om Ull/Kisa Håndball mot neste sesong

Ull/Kisa Håndball ønsker å informere om videreutviklingen i klubben rundt flere av våre lag inn mot neste sesong og vi har startet jobben med å få til dette. Ull/Kisa Håndball har i dag over 500 medlemmer, ca. 40 påmeldte lag i serien og nesten 100 dedikerte trenere og oppmenn. Utover klubbens senior, ungdom og HU lag har klubbe mange fantastiske lag i barnehåndballen.

Ull/Kisa Håndball søker trenere til ulike lag

Ull/Kisa Håndball søker håndballtrenere som ønsker å bidra med å forsterke våre allerede gode trener-team kommende sesong 2019/2020. Vi har flere gode trener på ulike lag, men klubben ønsker flere ressurspersoner for å ivarta alle gutter og jenter i klubben.

OBOS VÅRCUP 2019 J2007

VINNER AV ELVERUMS CUP - J 2006

VESTFOSSEN CUP 2019 J2004

ELVERUMS CUP G 2007

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Sponsor