Bli med på Barnefotballskolen 2019, Uke 32

Vi ønsker alle fotballglede barn mellom 6-12 år (2007-2013) velkommen til en uforglemmelig uke på Østre Greverud Arena.

Akademiets fotballskoler sommer og høst 2019

Påmelding til akademiets fotballskoler er nå tilgjengelig!

Bestilling av rulleski

Bare og tørre veier, og grusen er fjernet stort sett. Så bare å bruke sommeren til morsom, god og fornuftig trening. Gjennom vår samarbeidspartner, Sørensen Sport, kan vi gi alle medlemmer i Oppegård tilbud på kjøp av Rulleski.

Sesongstart skigruppa

1. mai er en viktig merkedag for skiløpere. Da markeres ny sesong, gruppene starter opp igjen etter en liten hvileperiode og "off-season", og ikke minst, alle blir ett år eldre.!!

Foss Håndball Camp uke 33

Oppegård Håndball i samarbeid med Foss inviterer til Håndball Camp uke 33

Friidrettsgruppa inviterer til årets Terrengløpskarusell på Østre Greverud

Første løp går av stabelen tirsdag 30. april. Meld dere på!

Idrettskolen 2019

Vi fortsetter suksessen med idrettskole for alle barneskole barn i uke 26.

Knall-NM for bordtennisgruppa

Da var NM for yngre over for denne gang. For andre året på rad dro vi i land et vellykket arrangement, og det er ikke en selvfølge.

Barnefotballskolen 2019 søker unge instruktører

Til fotballgruppas fotballskole i uke 32 søker vi instruktører i alderen 16-20 år.

Årrsmøte Oppegård IL

Onsdag 20 mars avholdes årsmøtet i Oppegård IL kl. 19.00 på klubbhuset.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

.