Barnefotballskolen 2019 søker unge instruktører

Til fotballgruppas fotballskole i uke 32 søker vi instruktører i alderen 16-20 år.

Velkommen til Putteskolen 2019

Fotballgruppa ønsker alle jenter og gutter født i 2013 velkommen til fotballaktivitet hos oss

Oppegård IL Fotball samarbeider med VIF Fotball

Oppegård IL Fotball innleder samarbeid med VIF Fotball

Velkommen til fotballgruppas årsmøte 5.mars 2019

Fotballgruppa i Oppegård IL inviterer alle medlemmer til årsmøte 5. mars 2019 kl 19:00 i klubbhuset.

Påmelding til fotballens Oppegård Akademi Vinter/Vår 2019

Påmelding til Oppegård Akademiet for utespillere og keepere VINTER/VÅR 2019 er nå åpnet! Oppstart 11/12 januar.

Nå trenger klubben en ekstra innsats fra oss!

Oppegård IL har mistet en stor sponsor i år, og må finne inntekter på annen måte.

Kun dager igjen til Bilia Cup starter.

Bilia Cup gjennomføres over to helger i oktober i vår flotte idrettspark på Østre Greverud, der vi som alltid byr på stemning, atmosfære og god organisering av arrangementet. Vi i Oppegård IL Fotball gleder oss til å ta imot over 160 lag med 1200 spillere til en fin avslutning på sesongen!

Samarbeidsavtale fotball/håndball

Fotballgruppen og håndballgruppen har signert en felles avtale om tilrettelegging og kommunikasjon av tilbudene i gruppene.

Klubb-TV

Kamprop

30.05.2016 / 22:28

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Oppegård IL Fotball på Facebook