Hurtig-lenker:  

NMyngre/Stiga11

 

Velkommen til NM for yngre og Stiga 11-er´n i bordtennis 2019!

Fredag 15. mars braker det løs i Sofiemyrhallen med lagkonkurransene. Deretter går det slag i slag framt til kl. 17.00 på søndag. Et sted mellom 1 400 og 1 500 bordtenniskamper skal avvikles i løpet av de 3 dagene!

Sterke resultater av bordtennisgruppa i Norges Cup 3

Hanna Hovden vant og Aslak Vengbo (bildet) ble nr 3 i hhv. damenes og herrenes juniorklasser på Lørenskog 8. og 9. desember.

EM-kamp i bordtennis på Østre Greverud

I overkant av 150 tilskuere skapte en fantastisk ramme for herrelandslaget da Oppegård IL, Bordtennis for første gang arrangerte en landskamp.

2 nye klasseseire i Stiga Norges Cup 2 i Bergen

Oppegård IL viste seg nok en gang fram fra sin beste side og tok med seg 4 pallplasseringer hjem fra den 2. Norges Cup-runden. På bildet Victor Sundve Hellevik som vant Herrer D.

Bra Oppegård-innsats i lagturnering på Harestua

7 spillere fra Oppegård var i aksjon på Harestua Cup lagturnering i helgen. Kasper Fagerli (til venstre) og Hadi Ul-Hassan ble nr. 2 i C-klassen! Det ble også Victor Sundve Hellevik i B-klassen.

Oppegård Open i bordtennis over for denne gang

Den 11. Oppegård Open gikk av stabelen på Flåtestad skole og Østli skole 5.-6. november. Som vanlig var det mange blide fjes å se. For Vetle Haugnes og Sondre Akselsen Lie ble det full klaff i C-klassen for de yngre spillerne.

Påmeldingsoversikt til Oppegård Open 5. og 6. november

Påmeldingsfristen til mandagens turnering for yngre har blitt skjøvet til ut søndag 4. november på grunn av kluss med utsending av invitasjon. Det er fullt på på tirsdagen med 20 spillere og venteliste.

Oppegård 5 i toppen av 5. divisjon!

Vårt ungdomslag i 5. divisjon topper sin serie-avdeling etter at 6 serierunder er spilt, og holder stø kurs mot A-sluttspill på vårsesongen.

Samleside for

NM for yngre /

STIGA 11-er´n

2019 Klikk HER

 

Sportslig ansvarlige

Hovedtrener:
Rikard Johansson
Mobil: 45 07 85 86
Mail: rikard.j24@gmail.com

Tidligere Klubber:
Trener i Partille Pingis i Gøteborg og regiontrener i Sverige
.