Dugnad 5. mai kl 1100

Innkalling til dugnad på Bygdøhus søndag 5. mai kl. 1100.

Nytt styre i Huk fotballklubb

Jeg har gleden av å introdusere styret i Huk fotballklubb for sesongen 2019.

Velkommen til ny sportslig leder

Andreas Haugen er ny sportslig leder i Huk. Steve Smith flytter over til styret.

Nye tider på Bygdøyhus april-oktober 2019

Vedlagt finner dere en oversikt på trenings- og kamptider på Bygdøyhus, perioden april-oktober. Dere finner og en baneoversikt. Tidene er i stort sett de samme uke til uke, men variasjoner kan forekomme når det er kamper som skal avvikles. Har dere spørsmål, ta gjerne kontakt med sportslig leder.

Meld dere på HUKs årlige fotballskole

Fotballskolen er i uken før første skoledag etter sommerferien 12 - 16 august. Alle barn født fra 2007 til 2012 er velkomne.

Huk Fotballklubb; sponsorer fra 2019

Huk Fotballklubb har i høst jobbet med å finne gode samarbeidspartnere for de neste 4 årene. Jeg er både glad og stolt over resultatet, som består av noen dere kjenner godt og andre som er nye.