Husk å meld dere på HUKs årlige fotballskole

Fotballskolen er i uken før første skoledag etter sommerferien 12 - 16 august. Alle barn født fra 2007 til 2012 er velkomne.

Nytt styre i Huk fotballklubb

Jeg har gleden av å introdusere styret i Huk fotballklubb for sesongen 2019.

Velkommen til ny sportslig leder

Andreas Haugen er ny sportslig leder i Huk. Steve Smith flytter over til styret.

Nye tider på Bygdøyhus april-oktober 2019

Vedlagt finner dere en oversikt på trenings- og kamptider på Bygdøyhus, perioden april-oktober. Dere finner og en baneoversikt. Tidene er i stort sett de samme uke til uke, men variasjoner kan forekomme når det er kamper som skal avvikles. Har dere spørsmål, ta gjerne kontakt med sportslig leder.

Huk Fotballklubb; sponsorer fra 2019

Huk Fotballklubb har i høst jobbet med å finne gode samarbeidspartnere for de neste 4 årene. Jeg er både glad og stolt over resultatet, som består av noen dere kjenner godt og andre som er nye.

Dato Hjemmelag Bortelag Res
12.05 Huk FK LG12 G0706 Heming 3 3-5