Heidi E. Thorbjørnsen tildelt lederstipend på NFF Østfolds kretsting

På kretstinget 16.mars ble Heidi E. Thorbjørnsen tildelt NFF Østfold honorært lederstipend for å ha utmerket seg med lang og tro tjeneste i Trosvik IF med i lederroller og andre frivillig verv.

Man 11/3 kl. 11:00: Begge baner er åpne

NB! Vi må være forberedt på å avgi halve Merkur 1 når det er snø og stadion er stengt. Banene må ikke benyttes hvis det er snø for å forhindre at snøen tråkkes ned og fryser fast. Husk også at etter alle treninger skal målene flyttes ut av banen, evt. gjør avtale med neste lag som trener. Dette er viktig for at det skal kunne måkes ved snøfall. Husk også å slukke flomlys hvis dere er de siste som benytter banen.

Årsmøte - saksliste og papirer

Trosvik Idrettsforening avholder årsmøte på klubbhuset mandag 25.februar 2019 kl 19.

Kjøp Idyll-festivalpass her! 200,- i rabatt med utvidet frist til 10. februar

Idyllfestivalen tilbyr rabatterte festivalpass til Trosvik IFs medlemmer og supportere, i tillegg får klubben 50,- pr. solgte festivalpass. For å komme til rabattlinken, se nederst i webartikkelen.

Januartilbud fra Torshov Sport

Torshov Sport tilbyr nå superundertøy til kr. 199,-/299,-, vinterpakke (hansker, lue og sportshals) til kr. 198,- og ullsokker til kr. 59,-

Årsmøte - innkalling

Trosvik Idrettsforening innkaller med dette til årsmøte som avholdes på klubbhuset mandag 25.februar 2019 kl 19.

God Jul og godt nyttår

Trosvik Idrettsforening takker alle aktive spillere, trenere, ledere, medlemmer og samarbeidspartnere for innsatsen og samarbeidet i 2018. Ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år!

Juletilbud fra Mobile

Vi på Mobile Fredrikstad AS er både glade og stolte over å samarbeide med dere og vi ønsker derfor å tilby alle deres medlemmer, og medlemmenes familier, gode tilbud på våre produkter og tjenester. Les hele artikkelen for mer informasjon.

Handleuke hos Torshov Sport i uke 50

Vår utstyrsleverandør Torshov Sport inviterer til handleuke med mange gode tilbud og rabatter. Trykk "les mer" og se illustrasjonsbildet for mer info.

Ny facebookside

A-laget har opprettet en ny facebookside. Vi anbefaler interesserte å like siden som heter Trosvik A lag!

Besøk våre lagsider