IK Våg i borgertoget 17. mai

Styret oppfordrer alle frivillige trenere og ledere til å ta med seg laget sitt i borgertoget under IK Vågs fane.

Furulundstafetten 2019

FIRULUND STAFETTEN 2019 På grunn av mange arrangementer var det flere som ikke hadde anledning til å delta. Likevel ble det et lag i klassen Jenter 13-14 På bildet Hannah, Pauline, Ada Sofie, Anne

Treningstider for friidrett

Nå er det utetrening på Vågsbygd idrettsplass

Våg-frivillige hedret

Arnfinn Vatland, Are Sætervadet, Elke Udelhoven og Jan Arvid Nilsen mottok alle IK Vågs hederstegn på årsmøtet 26. mars.

Elin Vatne æresmedlem i IK Våg

Gjennom 25 år har Elin Vatne bidratt med dugnadsarbeid for håndballen i IK Våg. På klubbens årsmøte 26. mars ble hun tildelt æresmedlemskap i klubben.

Hederstegn på årsmøte IKVåg 2018

På årsmøte i 2018 ble Tor-Kåre Høsteland fra løypeutvalget utnevnt til æresmedlem i IKVåg. Odd Ivar Hjetland og Kjell Hugo Eliassen, begge fra håndballen, fikk hederstegn for lang og tro tjeneste.

Ung Kretsmester

IK Våg hadde med 2 deltakere, Anne Lorentzen og Pauline Alfsen til KM i Lyngdal 16.februar 2019

Gode friidrettsprestasjoner

Vi har hatt flere av våre utøvere med på Sør-Norsk mesterskap i Gimlehallen og Sparebanken Sør-lekene i Grimstad helgen 19-20 jan.