Treningstider for friidrett

Nå er det utetrening på Vågsbygd idrettsplass

Barneidrett

Felles avslutning for barneidretten torsdag 9.mai kl.1800 i Møvighallen.

Våg-frivillige hedret

Arnfinn Vatland, Are Sætervadet, Elke Udelhoven og Jan Arvid Nilsen mottok alle IK Vågs hederstegn på årsmøtet 26. mars.

Elin Vatne æresmedlem i IK Våg

Gjennom 25 år har Elin Vatne bidratt med dugnadsarbeid for håndballen i IK Våg. På klubbens årsmøte 26. mars ble hun tildelt æresmedlemskap i klubben.

Hederstegn på årsmøte IKVåg 2018

På årsmøte i 2018 ble Tor-Kåre Høsteland fra løypeutvalget utnevnt til æresmedlem i IKVåg. Odd Ivar Hjetland og Kjell Hugo Eliassen, begge fra håndballen, fikk hederstegn for lang og tro tjeneste.

Ung Kretsmester

IK Våg hadde med 2 deltakere, Anne Lorentzen og Pauline Alfsen til KM i Lyngdal 16.februar 2019

Gode friidrettsprestasjoner

Vi har hatt flere av våre utøvere med på Sør-Norsk mesterskap i Gimlehallen og Sparebanken Sør-lekene i Grimstad helgen 19-20 jan.

Team Agder på Lerøylekene

Lerøylekene på Østerøy 8 og 9 september 2018. Team Agder hadde 50 deltakere i aldergruppa 13 og 14 åringer. De kom på en 3 plass sammenlagt.