Velkommen til terrengsykkelskolen i Drøbak!

Drøbak sykkelklubb inviterer barn og unge født mellom 2003 og 2012 til terrengsykkelskole 12-16 august.

Drøbakslekene 2019

DFI Friidrett inviterer til Drøbakslekene på Seiersten stadion i Drøbak lørdag 25. mai. kl 11:00-14:00. Tidsskjema og påmeldingslenke ligger her.

Kiwanis Jubileumsgave

DFI Fotball er en av 3 mottagere av Kiwanis Drøbak sin jubileumsgave.

Sponsorer DFI Fotball

Etter en solid opprydding har vi nå fått kontroll på økonomien i DFI Fotball - da mener vi tiden er inne for å gå ut til tidligere og nye sponsorer som ønsker å støtte DFI Fotball

Åpningsstevnet i Ås 2019

DFI Friidrett med "storeslem" på Ås Stadion - med pallplasser alle øvelser, og en real bunke personlige rekorder.

Tyrvingstafetten 2019

DFI Friidrett stilte med fire lag og 20 utøvere på Kalvøya under søndagens "Tyrvingstafetten 2019". Værgudene viste seg fra sin beste side og konkurransen ble tøff da gjengen fra Drøbak var de klart yngste i alle fire klassene.

Bamselekene 2019

Stangehallen huset ikke mindre enn 750 utøvere fra hele landet denne helgen, og 15 utøvere fra DFI Friidrett - som deltok i alt fra 60m, stafett, 600m, kule, 200m og lengde - og bra gikk det også!

Sporten Drøbak og DFI-medlemmer

Medlemmer av DFI får gode tilbud hos Sporten Drøbak på Amfi Drøbak City. Våre medlemmer vil snart få en Epost med en link hvor man kan registrere seg og dermed få tilgang til de gode tilbudene. Er du ikke medlem - eller ikke har sendt oss Epost-adresse - klikk på "Les mer". NB! Epost sendes kun til medlemmer over 18 år. Yngre medlemmer må håndtere dette via sine foresatte.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:
Spiller Alder Kamper Mål