Sporten Drøbak og DFI-medlemmer

Medlemmer av DFI får gode tilbud hos Sporten Drøbak på Amfi Drøbak City. Våre medlemmer vil snart få en Epost med en link hvor man kan registrere seg og dermed få tilgang til de gode tilbudene. Er du ikke medlem - eller ikke har sendt oss Epost-adresse - klikk på "Les mer". NB! Epost sendes kun til medlemmer over 18 år. Yngre medlemmer må håndtere dette via sine foresatte.

Klær og gjenglemt tøy!

Husk å merke tøy med fullt navn, glemte klær blir lagt i kurven merket "gjenglemt" i inngangen/garderoben til turnhallen. Denne blir tømt siste torsdagen i måneden.

Årlig møte DFI Tropp & turn

Årlig møte avholdes den kl 18.00 den 14. februar i møterom på Høiås. Klikk på "Les mer" og du finner sakspapirene til møtet.

Innkalling til årsmøte i DFI

Det innkalles til årsmøte i DFI den 28. mars. Klikk "Les mer" og finn hele innkallingen

DFI innkalling til gruppenes årlige møter

Klikk på "Les mer" og du finner når den enkelte gruppe skal avholde sitt årlige møte. Sakspapirer blir lagt ut på respektive gruppers web senest 1 uke før møtet. For å ha stemmerett og være valgbar må man ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst 1 måned og ha oppfylt medlemsforpliktelsene. Det er ikke lov å stemme med fullmakt.

Medlemskontingent DFI 2019

Kontingenten for 2019 er nå sendt ut. Dersom du ikke har mottatt denne - send en e-post til lise@dfi.no.

Vi søker trener til våre Foreldre og Barn partier

Kunne du tenke deg å jobbe med våre alle yngste gymnaster? Har du lyst til å instruere foreldre og barn gjennom en morsom økt i gymsalen på Sogsti skole? Send mail til turn@dfi.no hvis dette kunne være noe for deg :) For mer info trykk "les mer".

Vi trenger engasjerte foreldre til styrearbeid! :D

Vi trenger engasjerte foreldre til styrearbeid! Er du en engasjert forelder med ønske om bidra til å utvikle klubben videre på frivillig basis? For mer info trykk "les mer".

For å kontakte turnstyret og sportslig leder, send en mail til turn@dfi.no

Sosiale medier

Viktige datoer for turngruppa

Siste treningsuke uke 22: 

Gjelder alle våre breddepartier. Aspirantpartiet og konkurransepartiet får egen beskjed. Foresatte er velkommen i hallen denne uken. 

Påmeldingen for høst 2018:
Åpner rundt 8.juni

Turnuke uke 26:

Turnuke for alle som er 7 år eller eldre. Påmelding innen 15.juni. 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift