Velkommen til terrengsykkelskolen i Drøbak!

Drøbak sykkelklubb inviterer barn og unge født mellom 2003 og 2012 til terrengsykkelskole 12-16 august.

Drøbakslekene 2019

DFI Friidrett inviterer til Drøbakslekene på Seiersten stadion i Drøbak lørdag 25. mai. kl 11:00-14:00. Tidsskjema og påmeldingslenke ligger her.

Kiwanis Jubileumsgave

DFI Fotball er en av 3 mottagere av Kiwanis Drøbak sin jubileumsgave.

Sponsorer DFI Fotball

Etter en solid opprydding har vi nå fått kontroll på økonomien i DFI Fotball - da mener vi tiden er inne for å gå ut til tidligere og nye sponsorer som ønsker å støtte DFI Fotball

Lyst til å være med sykkelklubben på lek og moro?

Hos oss handler det om å ha det gøy sammen, skape vennskap og bli gode på sykkel sammen!

Fellestreningene har startet!

Vi er inne i andre uke av fellestreningene, og det meldes om nye medlemmer, topp stemning og godt samhold!

Nå starter ute-treningen for landeveisgruppa!

Våren er her og nå starter fellestreningene igjen!

Første utetrening for junior mtb i 2019!

Velkommen til sykkeltrening!

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: