Ullevålgutter med suksess i U17 VM

Aksel Stranden Lae, Anders Audun Sørensen og Wilhelm Johnsen Sundstrøm (bandygymasiet i Edsbyn) var alle tre med på Norges U17 landslag som var nære på bronse i VM i Arkangesk.

To ganger bandybronse i Universiaden

Norges damelag og herrelag vant begge to sine bronsefinaler under Universiaden i Krasnoyarsk. På herre laget var Ullevål godt representert med 4 spillere og to ledere som her er avbildet sammen noen av vertinnene.

Ullevåls småguttlag videre til semifinale i NM-sluttspill!

Etter en thriller av en kvartfinale søndag ettermiddag mot et fighterinnstilt Stabæklag ble Ullevåls smågutter (04/05) til slutt for sterke for motstanderne fra Bærum. Når dommeren blåste i fløyta etter 60 minutter var resultatet 3-2 og Ullevål kunne slippe jubelen løs.

Ullevåljenter i NM finalen på lørdag

Damelaget Ready/Ullevål er i finalen etter overkjøring av NTNUI i semi'n. 3 spillere fra Ullevål har vært sentrale på samarbeidslaget i år.

Vil du være med å gjøre en forskjell?

Husstyret søker nye medlemmer! Brenner du for klubben og har lyst til å bidra utenom det sportslige? Da er en plass i Husstyret kanskje noe for deg?

Ønsker du også å støtte Ullevål Idrettslag?

Nå kan du også bli en støttespiller for Ullevål, kjøp en brikke med ditt navn på og hjelp oss å fylle skjoldet!

Rekruttlaget spilte uavgjort

For andre gang på en snau uke skulle rekruttlaget spille mot et av rekruttseriens to beste lag, og det ble en tett og intens kamp mot hovedstadsnabo Ready. Ullevål ledet 3-1 tidlig i annen omgang, men Ready utlignet på corner med fem minutter igjen å spille, og dermed endte det med uavgjort 3-3(2-1) .

Årsmøter i Idrettslaget

Det innkalles herved til årsmøter i Ullevål IL: Turnavdelingen, Bandyavdelingen og Hovedklubben.

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Ullevål IL

Besøk våre lagsider