Ullevålgutter med suksess i U17 VM

Aksel Stranden Lae, Anders Audun Sørensen og Wilhelm Johnsen Sundstrøm (bandygymasiet i Edsbyn) var alle tre med på Norges U17 landslag som var nære på bronse i VM i Arkangesk.

To ganger bandybronse i Universiaden

Norges damelag og herrelag vant begge to sine bronsefinaler under Universiaden i Krasnoyarsk. På herre laget var Ullevål godt representert med 4 spillere og to ledere som her er avbildet sammen noen av vertinnene.

Tredje strake seier i sesongavslutningen for rekruttlaget!

Rekruttlaget slet seg til en seier i årets siste kamp, borte mot Sarpsborg 2.

Ullevåls småguttlag videre til semifinale i NM-sluttspill!

Etter en thriller av en kvartfinale søndag ettermiddag mot et fighterinnstilt Stabæklag ble Ullevåls smågutter (04/05) til slutt for sterke for motstanderne fra Bærum. Når dommeren blåste i fløyta etter 60 minutter var resultatet 3-2 og Ullevål kunne slippe jubelen løs.

Oldboyslaget til NM-finale!

Ullevål Oldboys er i NM-finalen etter en thriller av en semifinale som Arvid Engebretsen avgjorde. Seriemester Ready Oldboys ble kjempet i senk av et tent Ullevål-lag.

To strake seire for rekruttlaget

Rekruttlaget knuste et ungt Solberg 18-2(7-0) på lørdag, mens de vant 8-3(3-2) mot et solid Drammen-lag på tirsdag. Rekruttlaget har dermed en mulighet for å klatre ytterligere på tabellen før den siste kampen mot Sarpsborg.

Ullevåljenter i NM finalen på lørdag

Damelaget Ready/Ullevål er i finalen etter overkjøring av NTNUI i semi'n. 3 spillere fra Ullevål har vært sentrale på samarbeidslaget i år.

Vil du være med å gjøre en forskjell?

Husstyret søker nye medlemmer! Brenner du for klubben og har lyst til å bidra utenom det sportslige? Da er en plass i Husstyret kanskje noe for deg?

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Ullevål IL

Besøk våre lagsider