Ullevålgutter med suksess i U17 VM

Aksel Stranden Lae, Anders Audun Sørensen og Wilhelm Johnsen Sundstrøm (bandygymasiet i Edsbyn) var alle tre med på Norges U17 landslag som var nære på bronse i VM i Arkangesk.

To ganger bandybronse i Universiaden

Norges damelag og herrelag vant begge to sine bronsefinaler under Universiaden i Krasnoyarsk. På herre laget var Ullevål godt representert med 4 spillere og to ledere som her er avbildet sammen noen av vertinnene.

Ullevåls småguttlag videre til semifinale i NM-sluttspill!

Etter en thriller av en kvartfinale søndag ettermiddag mot et fighterinnstilt Stabæklag ble Ullevåls smågutter (04/05) til slutt for sterke for motstanderne fra Bærum. Når dommeren blåste i fløyta etter 60 minutter var resultatet 3-2 og Ullevål kunne slippe jubelen løs.

Ønsker du også å støtte Ullevål Idrettslag?

Nå kan du også bli en støttespiller for Ullevål, kjøp en brikke med ditt navn på og hjelp oss å fylle skjoldet!

Rekruttlaget spilte uavgjort

For andre gang på en snau uke skulle rekruttlaget spille mot et av rekruttseriens to beste lag, og det ble en tett og intens kamp mot hovedstadsnabo Ready. Ullevål ledet 3-1 tidlig i annen omgang, men Ready utlignet på corner med fem minutter igjen å spille, og dermed endte det med uavgjort 3-3(2-1) .

Seier i NM kvartfinalen for Ullevåls juniorlag

Det ble en tett og spennende NM kvartfinale hvor Ullevål trakk det lengste strået og vant 4-3.

Årsmøter i Idrettslaget

Det innkalles herved til årsmøter i Ullevål IL: Turnavdelingen, Bandyavdelingen og Hovedklubben.

Ullevålspillere til Russland

Når U17 VM og Universiaden går av stabelen i Russland i slutten av februar og mars er Ullevål representer både på banen og på sidelinja.

Rekruttlaget slo serielederen på bortebane

Onsdag kveld gjestet rekruttlaget serieleder Stabæk 2, og begge lag brukte flere a-lagsspillere i det som skulle bli en tett og jevn kamp. Til slutt var det dødballene som avgjorde for Ullevål, som fortsatt befinner seg på sjetteplass på tabellen.

Ullevål røk ut med flagget til topps

Ullevål tapte også tredje kvartfinale, men spilte en meget bra kamp da Solberg avgjorde med to sene mål mandag kveld.

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Ullevål IL

Besøk våre lagsider