Bergersen vender hjem til Ullevål

Etter å ha spilt de to siste sesongene i Ready har første års senior Jesper Bergersen signert for Ullevål.

Første kontrakter for juniorrekka

Ullevål har gleden å informere om at tre av vår mest lovende unggutter som har blitt seniorer har skrevet sine første kontrakter med klubben i sine hjerter.

Sondre Hammerstad og Johnny Gadderud tar over ansvaret for A-laget

Hammerstad tar over som hovedtrener for A-laget mens Gadderud fortsetter som sportssjef og vil i tillegg støtte Sondre på trenersiden.

Påmelding til Turns høstsemester 2019

GYM-PARTIENE PÅ ULLEVÅL SKOLE STARTER 27. AUGUST 2019 Påmelding til alle partiene via portalen du finner på Turn' sider. PORTALEN ÅPNES FOR PÅMELDING 11.JUNI KL 19:00

Espen Johansen gir seg som trener i Ullevål

Etter 11 år som trener for Ullevål er nå en æra over for denne gang. Espen Johansen gir seg etter ni strake sesonger som Ullevål-trener. Høydepunktet er naturligvis NM-gullet fra 2013, men han har også ledet Ullevål til én sølvmedalje og én bronsemedalje i Eliteserien.

Ullevål bandygolf 2019

Lørdag 29.juni inviterer bandyavdelingen til sin årlige golfturnering på Krokhol

Ullevålgutter med suksess i U17 VM

Aksel Stranden Lae, Anders Audun Sørensen og Wilhelm Johnsen Sundstrøm (bandygymasiet i Edsbyn) var alle tre med på Norges U17 landslag som var nære på bronse i VM i Arkangesk.

To ganger bandybronse i Universiaden

Norges damelag og herrelag vant begge to sine bronsefinaler under Universiaden i Krasnoyarsk. På herre laget var Ullevål godt representert med 4 spillere og to ledere som her er avbildet sammen noen av vertinnene.

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Ullevål IL

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: