Bergersen vender hjem til Ullevål

Etter å ha spilt de to siste sesongene i Ready har første års senior Jesper Bergersen signert for Ullevål.

Første kontrakter for juniorrekka

Ullevål har gleden å informere om at tre av vår mest lovende unggutter som har blitt seniorer har skrevet sine første kontrakter med klubben i sine hjerter.

Sondre Hammerstad og Johnny Gadderud tar over ansvaret for A-laget

Hammerstad tar over som hovedtrener for A-laget mens Gadderud fortsetter som sportssjef og vil i tillegg støtte Sondre på trenersiden.

Espen Johansen gir seg som trener i Ullevål

Etter 11 år som trener for Ullevål er nå en æra over for denne gang. Espen Johansen gir seg etter ni strake sesonger som Ullevål-trener. Høydepunktet er naturligvis NM-gullet fra 2013, men han har også ledet Ullevål til én sølvmedalje og én bronsemedalje i Eliteserien.

Ullevåls småguttlag videre til semifinale i NM-sluttspill!

Etter en thriller av en kvartfinale søndag ettermiddag mot et fighterinnstilt Stabæklag ble Ullevåls smågutter (04/05) til slutt for sterke for motstanderne fra Bærum. Når dommeren blåste i fløyta etter 60 minutter var resultatet 3-2 og Ullevål kunne slippe jubelen løs.

Rekruttlaget spilte uavgjort

For andre gang på en snau uke skulle rekruttlaget spille mot et av rekruttseriens to beste lag, og det ble en tett og intens kamp mot hovedstadsnabo Ready. Ullevål ledet 3-1 tidlig i annen omgang, men Ready utlignet på corner med fem minutter igjen å spille, og dermed endte det med uavgjort 3-3(2-1) .

Seier i NM kvartfinalen for Ullevåls juniorlag

Det ble en tett og spennende NM kvartfinale hvor Ullevål trakk det lengste strået og vant 4-3.

Rekruttlaget slo serielederen på bortebane

Onsdag kveld gjestet rekruttlaget serieleder Stabæk 2, og begge lag brukte flere a-lagsspillere i det som skulle bli en tett og jevn kamp. Til slutt var det dødballene som avgjorde for Ullevål, som fortsatt befinner seg på sjetteplass på tabellen.

Klubb-TV

Legg inn tittel

23.11.2016 / 23:06

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: