Klubbdugnad - Enjoy Bonusguiden

Styret i Vang Håndball har besluttet at klubben skal prøve å skaffe seg flere inntekter. Vi har gjort mange forsøk på flere sponsorer (vi har minst 2 fine plasser på drakta :-). Det er ikke enkelt i et allerede tøft marked, så Enjoy-kort ser vi på en måte å øke inntektene uten alt for mye innsats fra medlemmene.

Regionssluttspill for J12 år - og Vang Håndballs egne jenter gikk helt til topps!

Helgen 6. og 7. april ble det avholdt regionssluttspill på Hedmarktoppen. Våre egne J12 år gikk hele vegen og ble regionsmestere. Vi gratulerer så mye og dette toppet en helt fenomenal sesong for jentene.

Kiwi Ridabu fortsetter samarbeidet med Vang Håndball!

Kiwi Ridabu fortsetter som samarbeidspartner for Vang Håndball også i 2019. Klubben er veldig godt fornøyd med å få med "regionens hyggeligste" kjøpmann og nærbutikk på laget videre.

Sparebank1 Østlandet fornyer samarbeidsavtalen med Vang Håndball!

Sparebanken Østlandet og Vang Håndball har inngått ny samarbeidsavtale for 2019/2020 sesongen.

Vang Håndball - Styret og organisering

Etter en del henvendelser rundt hvem som er hvem i Styret, har vi laget et organisasjonskart for å vise struktur og hvem vi er.

Dugnad med mening!

J9 trosset været og troppet opp til søppelplukking ved Heggvin avfallsplass nå i helgen! Det var fantastisk oppmøte av både håndballjenter, foreldre og søsken. I løpet av den tiden vi holdt på ble nok mange søkkvåte, men humøret var på topp og skatter som sykler, bilradioer og campingstoler dukket opp ute i skogen! Vi avsluttet med hjemmebakte boller som dugnadsleder Una hadde bakt, det smakte godt etter en vel gjennomført dugnad! Det finnes ikke dårlig vær for J9!

Vang Håndball på Starum Cup!

Så startet vi sesongen virkelig for fullt i Vang Håndball. Det ble en aktiv håndballhelg på Toten. Vang Håndball har hatt 3 lag i aktivitet på Starum Cup og det ble positivt både sportslig og sosialt :-) Come on, Let the drummer-boy lead us on!!!

Verdensstjerne på Vang Håndball-besøk!

Jenter 12 har hatt tidenes håndballkveld. Først var vi tilskuere på treninga til Storhamar Håndball Elite. Etterpå ble selveste Heide Løke med til Hedmarkshallen. Der holdt hun en inspirerende treningsøkt med fokus på tempo. Til slutt ble det pizza og brus sammen med verdens beste strekspiller. Hun delte ivrig av sine erfaringer, og svarte på spørsmål fra jentene.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift