Takk!!

Turngruppa i STIL er så takknemmelige! Takk til alle som kom i Firdahallen og var med på basaren vår - vi håpar de gjekk heim med eit smil, og at de vart begeistra over oppvisningane våre!

Ny styresamansetjing i Barneidretten

Tysdag 12.mars avvikla Barneidretten årsmøte. Tre nye medlemmer vart valt inn i styret.

Ny styresamansetjing i handballgruppa

Søndag 3.mars avvikla handballgruppa årsmøte. Vanlege årsmøtesaker stod på saklista. To nye medlemmer vart valt inn i styret,samt to nye i valnemda

Super innsats av STIL på KM futsal!

Tre av våre lag kom på pallplass i helgas KM sluttspel. Gutar 19 tok GULL-plassen, medan både jenter 16 og gutar 16 kom på bronseplass. Vi gratulerer spelarar og trenarapparat!

Resultat KM2019

Her finn du resultat for dei forskjellige klassane for årets kretsmesterskap.

Årsmøte turngruppa 13. mars kl 20

Det er den tida av året, og status skal gjerast opp for økonomisk tilstand, aktivitet og planar i turngruppa. Dugnadsinnsatsen i styret skal og fordelast på nye krefter, så her er det høve til å hjelpe til!

STIL turn sine nye drakter

Vår «gamle» turndrakt er gått ut av produksjon, og turngruppa har brukt ein del tid på å finne fram til gode erstatningar både for gutane og jentene! No har vi omsider funne fram til nye drakter, og vi er stolte over å kunne presentere STIL-turn sitt «nye utrykk»

Fotballavslutning for seniorlaga

STIL fotball hadde fotballavslutning for seniorlaga i STILstova laurdag 22.desember