God sesongstart for Sandane sitt herrelag

2-0 vart snudd tl 2-3 på bortebane i Sogndal! Sterk seier for STIL sitt herrelag.

Ny styresamansetjing i handballgruppa

Søndag 3.mars avvikla handballgruppa årsmøte. Vanlege årsmøtesaker stod på saklista. To nye medlemmer vart valt inn i styret,samt to nye i valnemda

Super innsats av STIL på KM futsal!

Tre av våre lag kom på pallplass i helgas KM sluttspel. Gutar 19 tok GULL-plassen, medan både jenter 16 og gutar 16 kom på bronseplass. Vi gratulerer spelarar og trenarapparat!

Resultat KM2019

Her finn du resultat for dei forskjellige klassane for årets kretsmesterskap.

Fotballavslutning for seniorlaga

STIL fotball hadde fotballavslutning for seniorlaga i STILstova laurdag 22.desember

Torbjørn takkar for seg

Torbjørn Gran gir seg som trenar for Sandane sitt A-lag, men det blir heldigvis ikkje det siste klubben ser til trønderen, som gjennom sine år i Sandanefotballen har gitt innhald til begrepet "å blø for laget". Gran er også mannen som har NM-medaljar i badminton, ungdomslandslagsspel for Norge i same idrett, som rockar Norge i bandet "Kokken Tor" og som av alle ting har valgt å bruke talentet sitt til å gje STIL engasjement, vitalitet og tiltrengt styrefart til vidare klubbutvikling.

Blytung sesongavslutning

Sandane hadde ikkje noko å stille opp med mot eit velspelande Stryn 2.

Sandane - Stryn 2

Sandane avsluttar fotballsesongen med heimekamp mot Stryn 2 søndag kl. 1500.

Klubb-TV

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:
Spiller Alder Kamper Mål