Endring dato for årsmøte

ÅRSMØTE I SKJETTEN FOTBALL

Herved innkalles til årsmøte i Skjetten Fotball

Bruk av klubbhuset - ordensregler

Klubbhuset skal være et sosialt møtested for klubbens medlemmer og fungere som møtelokale for klubbmøter, lagmøter og andre møter/treff i klubbens regi. Lokalet reserveres i bookingsystemet på nettsidene: ssk.no

ORDENSREGLER VED BRUK AV GARDEROBER

Ansvarlig voksenperson skal alltid være til stede under treninger og kamper for barn og unge ved bruk av garderober. Uvedkommende som ikke følger trening/ kamp under lagledere sitt ansvar, skal ikke slippe inn i garderobene. Ingen må ta i bruk garderober før trener/ lagleder er kommet til stede.

Skjetten Fotball Akademi 2019

Skjetten Fotball starter onsdag 6 februar opp sitt populære fotballakademi som vi ønsker skal være et godt tilbud etter skoletid to ganger i uken ( onsdag og fredag ) for barn i 2 klasse til 7 klasse.

Vil du prøve deg som dommer ?

Du som er over 16 år eller fyller 16 år i løpet av 2019

Spillende, assisterende trener Skjetten Fotball